F.C. Vilobí: 13.- David, 3.- Jordi R., 4.- Robert P., 5.- Quim, 10.- Roger, 14.- Felip, 16.- Angel, 17.- Carles, 20.- Robert M., 21.- Andrei i 27.- Jordi C.
Banqueta i substitucions: 6.- Marc per 3.- Jordi R. min. 45, 18.- Albert V. per 14.- Felip min. 45, 26.- Aniol per 7.- Carles min. 45, 11.- Miquel per 5.- Quim min. 56 i 19.- Sergi F. per 10.- Roger min. 61
Breda U.E.: 20.- Marc, 2.- Marti, 4.- Albert, 5.- Eloi, 6.- Francesc, 7.- Marouane, 8.- Xavier, 17.- Ferran, 18.- Artur, 23.- Juan A. i 24.- Dario
Banquets i substitucions: 22.- Ivan per 4.- Albert min. 69 I 19.- David per 24.- Dario min. 69
.
Colegiat: Josep A. Ramirez Sanz
.
El FC VILOBI sortia al municipal amb la intenció de refer-se del mal regust que tenia de la setmana anterior en el partit contra l’OBISPADO i poder pensant ja amb el partit del pròxim divendres contra l’HOSTALRIQUENC. A més se li acumulaven les baixes que continua tenint l’equip (SERGI V. encara no esta recuperat, JONNY té un distensió de canell, ROGER jugava amb molèsties, SANTI amb problemes intestinals i NIL i FRANCESC per motius personals no podien assistir al partit.
.
Amb tot això l’equip sortia a jugar contra el BREDA i ja als 2’ minuts CARLES podia haver avançat els locals al robar una pilota al defensa i xutar creuat. Als 13’ minuts l’1-0 pujava al marcador, desprès d’una gran jugada de MONTAL que feia una passada en profunditat i ROGER quedava sol davant del porter, el regatejava i feia el gol. El resultat es posava a favor, però el joc no era precís, sense profunditat a les bandes i amb moltes interrupcions degut al joc exesivament agressiu del BREDA. Al minut 18’ ANDREI, que dissabte possiblement va fer el millor partit des de que vesteix la samarreta vilobinenca, va marxar de tots els defenses i va disparar a porteria però el porter es va trobar la pilota i la va aturar. Al minut 29’ el BREDA en una jugada aïllada, un jugador marxava amb facilitat de tres rivals per la banda i feia una passada en profunditat i JUAN A. quedava sol davant de DAVID, que debutava oficialment amb l’equip, i feia l’1-1 al marcador. D’aquí al final de la primera part cap jugada amb perill per cap de les dues Per tercera vegada consecutiva s’arribava al descans amb empat a 1 al marcador.
.
A la segona part l’equip canviava de sistema tàctic i al minut 48’ en ROGER podia haver fet el seu segon gol de la tarda, però el seu xut va sortir lleugerament per sobre el travesser. Al minut 62’ ANDREI feia pujar el 2-1 al marcador desprès d’una errada defensiva del BREDA quedant sol davant el porter visitant i no perdonava. Al minut 67’ SERGI F., en una bona arribada per banda, feia un xut creuat, però el porter aturava sense problemes, al minut 78’ el BREDA arribava per primer cop a l’àrea i JORDI C. havia de treure la pilota sota els pals in extremis. Al minut 83’ un gran xut de ANDREI des de fora l’àrea podia haver sigut el gol de la tarda, però el porter responia amb una magnífica parada. Al minut 87’ el BREDA va desaprofitar un penal, molt discutible, per forçar l’empat al marcador. I ja minut 90’ en una jugada assajada ANGEL feia el definitiu 3-1.
.
La sensació que queda a l’equip no es bona, doncs el titular del partit podia ser: “UN MAL BREDA PERDONA LA VIDA AL VILOBI ” però hem de ser positius, al final els tres punts es queden a casa, es treballa bé entre setmana però ningú sap perquè el joc dels entrenaments no té res a veure amb el joc que l’equip fa el cap de setmana, l’equip es com tingués una pressió ambiental, com si tothom esperes el màxim de tothom i això fes que la gent jugues cohibida, falta agafa confiança, l’equip ha demostrat no se inferior a cap equip fins al moment , però també a demostrat que pot perdre amb qualsevol... i això es senyal que encara no s’ha agafat l’autoconfiança necessària. Però tot just estem a la jornada 5, i la lliga encara es molt llarga.