F.C. Vilobí: 1.- Dani, 4.- Robert P., 5.- Quim, 7.- Nil , 8.- Santi, 10.- Roger, 14.- Felip, 16.- Angel, 17.- Carles, 21.- Andrei i 24.- Pau
Banqueta i substitucions: 20.- Robert M. per 17.- Carles min. 45, 12.- Jonatan per 24.- Pau min. 56, 25.- Francesc per 7.- Nil min. 56, 18.- Albert V. per 8.- Santi min. 69 i 9.- Josep per 21.- Andrei min. 75

C.F. Obispado: 1.- Arjona, 4.- Ivan, 5.- Raul, 6.- Abdul, 9.- Cudi, 10.- Andres, 12.- Jose, 16.- David, 17.- Alberto, 20.- Alonso, 22.- Lluis

Banquets i substitucions: 2.- Miquel per Alberto min. 45, 8.- Javier per 12.- Jose min. 60, 11.- Carlos G. per 20.- Alonso min. 65, 18.- Daniel per 9.- Cudi min. 68 i 21.- Carlos C. Per 4.- Ivan min. 75

Colegiat: Adrià Culla Marcó

El F.C. VILOBI es va enfrontar dissabte a un dels millors equips d’aquesta categoria; un equip molt tàctic, tècnic i físic: impecable en defensa, creatiu al mig camp i letal en atac. L’equip sortia amb un bon posicionament tàctic i, ben aviat, al minut 9’ ROGER executava magníficament una falta a la frontal de l’àrea i feia passar la pilota per la mateixa esquadra fent pujar l’1-0 al marcador. Al minut 14’ l’ OBISPADO feia un xut creuat a porteria i la pilota es perdia per la línea de fons. ANDREI al minut 22’ hauria pogut fer el 2-0 desprès d’un fort xut que el porter visitant rebutjava i CARLES, en segona jugada, de cap enviava per sobre el travesser. Però a la següent jugada OBISPADO en un passada en profunditat dins l’àrea CUDI superava en DANI i feia pujar l’1-1 al marcador. Fins a la mitja part es varen poder veure fins a 4 ocasions més de gol; dues per part de cada equip: un xut que rebutjava en DANI amb els punys i una pilota que en QUIM treia in – extremis per part de l’ OBISPADO i per part del FC VILOBI una jugada per la banda dreta, NIL feia l’amago i deixava passar i PAU venint de darrera xutava i el porter es veia obligat a rebutjar i l’última al minut 45’ quan desprès d’un corner en QUIM rematava de cap i enviava la pilota lleugerament per sobre del travesser. S’arribava al descans amb empat al marcador i veien un gran partit on poder la sensació era de domini visitant però el VILOBI estava ben posicionat i no deixava trobar-se còmode a l’equip rival.

A la represa però, la solidesa de la primera part va quedar desmuntada en cinc minuts elèctrics de l’ OBISPADO , al minut 48’ CUDI i al minut 52’ JOSE en un rebuig de QUIM, a fora de l’àrea i tal com baixava xutava i feia inútil l’estirada del porter DANI i deixava el marcador amb un 1-3 que sentenciava el partit. El F.C. VILOBI no va deixar de lluitar però la veritat que la sensació de perill no va existir, no es va arribar cap cop a la porteria contraria, quan la pilota no es perdia al mig camp ho feia en busca de l’última passada en profunditat. En canvi l’equip visitant s’agradava i cada vegada que arribava creava perill; així al minut 76’ en una pèrdua de pilota al mig del camp en un sol toc CUDI es plantava davant el porter i feia l’1-4 i marcava el seu tercer gol particular de la tarda. I finalment al minut 90’, el millor jugador del partit, ANDRES feia pujar l’1-5 i encara s’hauria pogut veure un altre gol, i possiblement el millor gol de molt de temps, quan el mateix ANDRES enviava la pilota al travesser en una xilena “ESPECTACULAR” marcant tots els temps i tots els moviments. Al final del partit 1-5. Un marcador poder excessiu pel bon treball de la primera part i l’esforç durant el partit.

Ens hem de quedar amb la part positiva perquè l’equip tenia baixes significatives (CARRUANA i VALVERDE estaven lesionats, MONTAL jugant amb molèsties i ANDREI pràcticament no havia pogut entrenar i ANIOL, RIBAS I MIQUEL van quedar fora de convocatòria per incompatibilitat horaria laboral durant tota la setmana; el rival serà un dels clars favorits a l’ascens; la primera part les forces han estat lleugerament equilibrades. Resumint que s’escapen els 3 primers punts de la temporada però que la sensació que ens ha de quedar es que anem per bon camí, som un equip amb molts jugadors nous, s’ha fet un molt bon treball durant tota la pre-temporada, i si continuem així els resultats arribaran i la classificació ens deixarà allà a on ens mereixem i avui per avui, poder si que l’OBISPADO esta per sobre nostre però la lliga es molt llarga i tot just portem 4 jornades.