Equip titular: 1.- Dani, 2.- Servi V., 4.- Robert P., 5.- Quim, 7.- Nil , 8.- Santi, 10.- Roger, 12.- Jonatan, 14.- Felip, 16.- Angel, 18.- Albert V.

Banqueta i substitucions: 25.- Francesc per 8.- Santi min. 25, 21.- Andrei per 12.- Jonatan min. 45, 17.- Carles per 18.- Albert V. min. 45, 26.- Aniol per 2.- Sergi V. min. 45 i 19.- Sergi F. per 7.- Nil min. 75

Maçanet - La Fira , C.F. :

Equip titular : 1.-Sainey, 2.- Juan, 3.- William, 4.- Ruben, 5.- Israel, 6.- Hans, 8.- Renato, 9.- Mamadou, 10.- Ebrima, 11.- Manuel i 12.- Mustapha

Banqueta i substitucions: 13.- Rodrigo per 9.- Mamadou min. 55 i 14.- Walter per 6.- Hans min. 85

Colegiat: Dani Viñuelas Badia

El VILOBI sortia al municipal de Vilobí amb la consigna ben clara del seu entrenador, PAU ROVIRA, que durant tota la setmana ja havia avisat que no seria un partit fàcil i que calia que tots els jugadors sortissin a donar el 100%.

Semblava que els jugadors ho havien entès a la perfecció i al minut 4’ ja es podia veure la primera ocasió després d’un xut amb l’esquerra d’en FELIP des de la frontal de l’àrea que el porter visitant aconseguia desviar amb la mà i enviava la pilota al pal. Al minut 8’ ANGEL rematava un corner centrat per en ROGER i tornava a enviar la pilota al travesser. Després d’una bona combinació al mig del camp, en FELIP quedava sol davant del porter i quan l’intentava regatejar tocant-se la pilota cap a la esquerra , aquest li feia un penal claríssim. ROGER transformava la pena màxima i feia pujar l’1-0 al marcador quan portàvem 20 de la primera part. Però poc a poc el joc s’anava enfosquin, i únicament alguna ocasió aïllada i sense gran perill feia pensar que el 2-0 pugues arribar abans de la mitja part. El ritme de partit era lent, sense continuïtat en les passades, el VILOBI embussava el joc pel centre i l’equip visitant únicament buscava perill amb pilotes llargues. Faltaven 3’ pel descans, quan en un contraatac l’equip visitant es plantava sol davant del porter i plasmava l’empat a un en el marcador.

L’equip sortia a la segona part amb la intenció de imprimir-li un altre ritme al partit, un velocitat superior i més intensitat. I en 5 minuts de gran encert ofensiu, pràcticament deixava resolt el partit; en el minut 52’ en un falta lateral centrada per en FELIP al segon pal en CARLES marcava de cap. Un minut més tard, al 53’ ANGEL feia un altre centro que tornava a rematar CARLES al pal i en QUIM, molt atent, aprofitava per introduir la pilota a dins la porteria. I al minut 56’ contraatac que muntaven CARLES i ANDREI i aquest últim acabava enviant un altre cop la pilota a dins la porteria contraria. No era fins al minut 77’ que es tornava a produir una ocasió clara de gol; un penal comès sobre ANDREI que ell mateix el transformava. Al minut 84’ una centrada d’en CARLES era rematada per ANDREI que enviava la pilota molt per sobre del travesser. I ja al minut 91’ en FRANCESC feia una passada de la mort i en CARLES feia pujar el definitiu 6-1 al marcador.

Tràmit complert per part de l’equip local, que poder no ha tingut la intensitat, ni el sacrifici d’equip que es va veure al camp del PALAFOLLS; que poder dissabte se li podria recriminar algun aspecte de actitud en algun moment del partit, que poder s’ha contagiat del joc de l’equip rival; però que al final ha pogut resoldre, poder no amb tanta comoditat com el marcador final reflexa, però que permet que els 3 punts es quedin a casa!!