Equip titular : 1.-Alex, 16.- David, 3.- Bel, 9.- Raul, 6.- Ezequiel, 19.- Cristian, 14.- Sergio, 4.- Gorka, 5.- David, 10.- Joan i 18.- Javier

Banqueta i substitucions: 15.- Porzavel per 16.- David min. 45, 7.- Juan Jose per 18.- Javier min. 69, 17.- Enric per Gorka min. 70 i 8.- Marc per Cristian min, 71

F.C. Vilobí :

Equip titular: 1.- Dani, 4.- Robert P., 5.- Quim, 10.- Roger, 12.- Jonatan, 14.- Felip, 16.- Angel, 20.- Robert M., 21.- Andrei, 26.- Aniol i 27.- Jordi C.

Banqueta i substitucions: 2.- Sergi V. per 27.- Jordi C. min. 45, 7.- Nil per 26.- Aniol min. 45, 8.- Santi per 12.- Jonatan min. 67, 17.- Sergi F. per Robert M. min. 72 i 17.- Carles per 21.- Andrei min. 83

El VILOBI va sortir al municipal de Palafolls amb la tensió normal de l'equip que debuta en la competició, cosa que el seu rival ja havia fet la setmana anterior. Tot i que al minut 2 ja va efectuar el primer xut entre els 3 pals, mitjançant l'Andrei, durant la primera part el joc va estar força equilibrat encara que el VILOBI semblava que arribava amb més perill; però sense acabar de definir. En el minut 23' ROGER centrava un córner que rematava ANDREI pel cim del travesser. Un minut més tard un altre xut sortia lleugerament desviat a la dreta del porter local. Al minut 33' ANDREI enviava per sobre el travesser el centre d'una falta picada per ROGER. Es varen poder veure fins a 8 xuts a porteria, l'últim en el minut 44' quan en JONNY va enviar una pilota al travesser desprès d'una centrada d'en ROBERT, però es va arribar al descans amb l'empat a zero al marcador.

A la segona part, amb l'entrada del jugador més jove de l'equip, en NIL, l'equip va guanyar molt en profunditat i velocitat en el seu joc, arribant amb més insistència, que a la primera part, a la porteria contraria, però amb la mateixa efectivitat. Les ocasions es van anar succeint; fins que al minut 69' en ROGER, en un contraatac, va agafar la pilota al mig del camp i deixant enrere dos jugadors rivals va arribar a la frontal de l’àrea i va xutar superant el porter rival, fent pujar el 0-1 al marcador.

Semblava que el mes difícil estava fet; però en el minut 75', el PALAFOLLS aconseguia empatar el partit, al rematar dins l’àrea petita un centre provinent d'una falta lateral; era el primer remat de l'equip local en tota la segona part. A partir d'aquí el VILOBI va quedar una mica afectat, però tot i així, no va perdre l'ordre i encara va tenir alguna oportunitat. Pràcticament en l'última jugada del partit l'equip local podria haver fet encara més injustícia en el resultat i en un rebuig del nostre porter DANI la pilota va quedar morta a fora de l’àrea i el davanter pràcticament a porteria buida va enviar la pilota fora.

Al final empat a un al marcador; resultat que podríem considera un xic injust per l'elevat número d'ocasions de gol que va tenir el VILOBÍ, es varen comptabilitzar fins a un total de 18 xuts a porteria per només 5 xuts de l'equip rival. Però ens hem de quedar amb la part positiva; es va córrer durant tots els 90' i no es pot recriminar res d'actitud. Si l'equip continua amb aquesta capacitat de sacrifici de ben segur que els resultats arribaran i algun partit es trobarà la part de sort que poder va faltar dissabte.