23/11/11

Crònica Jornada 9

Alineacions:
C.D. Bescanó : Daniel, Marc, Marc H., Oriol, Marc R., Jordi, David, Oriol B. (Sergi S. 45’), David (Ruben 43’) , Carles (Sergi 45’), Xavier (Yerai 45’).
F.C. Vilobí: Jordi C., Juanjo, Robert (David G., 65’), David V., Nil, Oscar, Roger, Soto (Tico,85’), Sergio H. (Paco 68’), Joaquim (Felip, 83’), Sergi L (Pau, 76’).

Àrbitre: Sr. Marc Sagrera

Targetes:
C.D. Bescanó: Arbós (2), Sergi (2), Daniel, Oriol, Antonio (2)
F.C. Vilobí: Roger, Sergi L, Joaquim, Paco, Pau

Gols:
0-1 Oscar (7’)
0-2 Roger (11’)
1-2 David (20’)
1-3 David V. (56’)
1-4 Oscar (62’)
2-4 David (76’)

Crònica:
Bon i intens partit el que es va veure a Bescanó. El partit que s’havia aplaçat per les pluges es va disputar finalment al camp del Bescanó. Els dos equips venien de perdre els respectius partits i sortien amb ganes de demostrar que poden estar més a dalt. El partit va començar amb un bon domini del Vilobí, molt ben posicionat al camp i amb ganes de tenir la pilota. A davant però tenia també un equip súper ben posicionat que pressionava ben amunt i que esperava només alguna imprecisió del Vilobí per muntar una contra per fer mal a la porteria de Jordi C. Però el Vilobí també va saber triangular bé i arribar a dalt i de fet, dos magnífics d’Òscar i Roger van servir per adalantar els visitants. A partir d’aquí el domini va seguir estan per part dels de Javi Garcia però una badada defensiva va fer capgirar la situació, en què David va escurçar distàncies. Això va fer posar nerviós els visitants que veien com petites errades de l’equip provocaven ocasions per el rival. Així es va arribar a la segona part.
En la represa, el Vilobí va recuperar el domini dels inicis de la primera part. De seguida David va ampliar diferències per el Vilobí i Òscar deixaria el partit pràcticament sentenciat. Però el Bescanó no es va rendir mai i persistia en lluita i entrega i això va fer que el partit es va posar en un 2-4 que no era perillós però que va posar nerviós el Vilobí i va fer animar el Bescanó que gairebé aconsegueix reduir diferències. Així finalment la victòria se la va emportar el nostre equip i donava 3 punts merescuts, que animaven el Vilobí per afrontar el següent partit, dissabte contra el Pals (17.00). El Vilobí ha d’anar ja amb la lliçó ben apresa, que tant sols les pròpies errades donen vida als rivals. Ànims i a seguir treballant.