27/11/11

Crònica Jornada 12

Alineacions:
C.F. Pals: Daniel, Saul, Younes (Jordi, 66’), , Hafid (Pau, 19’), Eric, Mohamed, Daniel, Valentil, Mhamed. Ilyas (Nayib 10’), Nestor.
F.C. Vilobí: David C., Juanjo, David V. (Pau, 77’), Nil, Oscar, Roger (Tico, 88’), Soto, Sergio H. (Serafín, 45’), Joaquim , Sergi L. (Paco, 85’), David G.

Àrbitre: Sr.Xarles Serrano

Targetes:
C.F. Pals: Pau, Mhamed, Eric, Valentin, Nayib (2), Jordi.
F.C. Vilobí: Sergi H., Sreafin, Joaquim, Nil.

Gols:
0-1 Roger (21’)
0-2 Juanjo (28’)
1-2 Eric (74’)

Crònica:
Interessant partit el que es va veure al municpal de Pals el dissabte a la tarda. S’enfrontaven dos equips que estaven a la part mitjana de la taula, i el partit va ser prou entretingut. Al llarg de la primera part el domini del Vilobí va ser força clar i tot i que l’equip es va avançar en el marcador amb dos bons gols de Roger i Juanjo, l’equip va tenir alguna ocasió més que hauria estat determinant per sentenciar el matx. Tot i això l’equip als inicis de la segona part va donar bons detalls de futbol, per bé que a mesura que va anar avançant el partit el Vilobí es va anar diluïnt i el Pals va ser qui va prendre l’iniciativa sobretot en els minuts finals, en què fins i tot va poder escurçar distàncies després d’una petita errada en defensa del Vilobí. A pesar d’això els 3 punts van anar cap a la Selva i l’equip refermava que amb treballl i bon joc ens en podem en sortir, i que s’ha d’anar partit a partit i només pensar en cada jornada, i el temps dirà on podem estar. Ànims i a seguir treballant.