13/11/11

Crònica Jornada 10

Alineacions:
Obispado C.F.: Pedro, Ismael, Josera (Jaime, 70), Raul, Xavier (Carlos, 75), Pedro, Borja (Alvaro, 60), Albert, David, Javier, Gerard (Oscar, 78), Lluis (David, 69)
F.C. Vilobí: Jordi, Juanjo (Arnau, 60), Robert, Oscar, Roger, Soto, Joan, Sergio H., Sera, Quim, Sergio L. (Paco, 29)

Àrbitre: Sr. Raul Vila

Targetes:
Obispado C.F.: Josera, Javier (2), Jaime (2), David, Pedro.
F.C. Vilobí: Sera (2)

Gols:
0-1 Sergi H (22’)
1-1 Borja (39’)
2-1 Borja (43’)
3-1 Xavier (46’)
3-2 Roger (p,83’)

Crònica:
Partit interessant el que es presentava al camp de l’Obispado, on el Vilobí volia anar a recuperar la bona imatge de joc i a tornar a sumar punts davant un equip que porta relativament poc a la categoria però que de ben segur ofereix millor joc per les posicions que ha de defensar cada any.
El partit va començar de cares per el Vilobí , conscient que no era un camp fàcil per elaborar joc sinó mes aviat per estar ordenats i enviar pilotes a davant i que es lluitessin a davant de l’àrea contrària. Per bé que l’equip es va avançar aviat, el gol ens va fer relaxar i això va facilitar als locals empatar i avançar-se en el partit, just en els moments en què l’equip més havia perdut la concentració.
A la represa l’equip sortia mentalitzat que el partit s’havia de jugar més amb el cap que per habilitats futbolístiques però va rebre un gerro d’aigua freda al encaixar el tercer ben aviat. Tot i així l’equip va seguir lluitant i després de transformar Roger el penal, es van tenir prous ocasions per com a mínim empatar el partit. En fi que al final es va consumar la derrota i l’equip sumava tornava a marxar sense ni un punt. Ara a recuperar la normalitat d’entrenaments i treball i a esperar el Vilartagues al nostre camp i davant la nostra afició. Ànims i a seguir treballant.