25/9/11

Crònica Jornada 3

Alineacions:
F.C. VilobÍ: Jordi, Juanjo (Jonny, 53’), David V., Oscar, Roger, Soto, , Joan, Paco (Sergi L.45’), Sera, Quim (David C., 83’), David G. (Robert, 45’).
Lloret C.F.: Francisco, Rafael (Daniel, 59’), Omar (Diego, 75’), Juan, Inal, Alberto, Albert (Daniel, 85’), Francesc (Flavio, 54’), Alberto L., Soslan, Cristian (Jorge, 67’).

Àrbitre: Sr. Albert Prat.

Targetes:
F.C. Vilobí: Quim, Joan, Sergi L., Serafin, Jonny (Grogues). Javi (entr.), David, Jordi C. (Vermella)
Lloret C.F.: Alberto, Francesc, Inal, Cristian, Ruben.

Gols:
0-1 Francesc, 27’
0-2 Francesc, 43’

Crònica:
Nova derrota del Vilobí, de nou al camp municipal, en un partit marcat més per factors extra futbolístics que pròpiament futbolístics. Al principi del partit, durant els 20’, el partit era molt igualat, amb els dos equips molt ben col•locats i potser el Vilobí era qui aportava més joc i més ocasions. En una jugada en què Paco pujava a l’atac, va rebre una falta i es va lesionar. Tot i així el Lloret va recuperar la pilota i va continuar la jugada sense que el Vilobí podes tallar la jugada, la qual cosa significaria el 0-1 en el marcador. Després d’uns minuts de molta tensió i nervis, el Lloret a més del gol va trobar la manera de treure el Vilobí del partit. A partir d’aquí les ocasions i el joc el va tenir el Lloret, que ben aviat transformaria el 0-2 en el marcador, després que el Vilobí es quedés amb 10 per l’expulsió de David. Amb això s’arribava a la mitja part amb el Vilobí encara molest per la falta d’esportivitat del rival. A la represa el Vilobí va sortir amb ganes i força per remuntar el partit, però les contínues decisions errònies del col•legiat van treure de nou el Vilobí del partit i a pesar que va jugar millor i que va posar molt esforç i molt bona actitud, els punts van marxar del municipal.

A partir d’aquí s’ha de fer la reflexió de que ja acumulem masses expulsions en els partits, que l’equip està en la bona línea de joc i que s’ha de seguir treballant fort per la setmana que ve afrontar un rival de ben segur difícil, com és el Sàbat. Ànims i a seguir treballant.