18/9/11

Crònica Jornada 2

Alineacions:
Calonge U.E.: Alexis, Alejandro, Enric, Oriol, Juan, Miguel, Ignasi (David 58’), Carlos (Ivan 52’), Joan, Ivan (David 58’), Daniel (Jose Antonio 58’).

F.C. Vilobí: Jordi, Juanjo, David, Nil, Oscar (Pau 84’), Soto (Tico 90’), Sergio H. (Marc 58’), Paco (Sergi L. 65’), Arnau, Sera, Quim.


Àrbitre: Sr. Xarles Serrano

Targetes:
Calonge U.E.: Carlos, Juan Francisco, Oriol, Ivan, Enric, Alexis, Jose, Joan (2)
F.C. Vilobí: Quim, Serafin, Pau, Nil (2)

Gols:
Soto (18’)
Sergi L (46’)

Crònica:
Bona victòria d’un Vilobí que va sortir molt més concentrat que la setmana anterior i que va demostrar que tan sols amb la serietat que afrontava els partits sempre, té el potencial suficient per ser un bon equip de la nova categoria. L’enfrontament començava amb molt respecte entre els dos equips: el Vilobí intentant tenir més la pilota, i el Calonge llançant contraatacs que en cap moment van intimidar la porteria de Jordi. Així en una bona triangulació de l’equip, un gran xut de fóra l’àrea de Soto va servir per plasmar aquest domini de l’equip. Així l’equip marxava a la mitja parta amb la tranquil•litat d’anar per davant en el marcador i que el partit si el seguia tenint control•lat el podia guanyar prou be. En la represa el conjunt local no va especular i va sortir a empatar el partit amb molta força i insistència, però es va trobar amb una defensa molt ordenada i un encertadíssim Jordi a la porteria. En una jugada de contraatac llançada per Oscar, va realitzar un xut que el porter va rebutjar i que Sergi L. va saber transformar sol davant el porter. Amb això el Calonge no va baixar els braços i va seguir insistint, però el Vilobí va resistir i va saber aguantar el marcador fins el final.
Així l’equip va sumar tres punts a domicili i així va rebre una gran injecció de moral per afrontar més partits difícils, i ens vam demostrar que si juguem com sabem podrem donar molta guerra en aquesta lliga. La setmana que ve rebrem el Lloret B, que de ben segur serà un partit amb una motivació extra. Ànims i a seguir treballant.