11/9/11

Crònica Jornada 1

Alineacions:
FC Vilobi: David, Juanjo (Paco), David V., Nil, Oscar, Roger, Soto, Juan, Arnau, Quim (Felip), Sergio L (Ruben).
Ca l’Aguidó A: Llorenç, Jose Manuel, Daouda, Fabian (Daniel), Raul (Ferran), Sergi, Gustavo, Adrián, Iván, Oliver, Jaume (Sergio).

Àrbitre: Sr. Albert Piqueras Bas

Targetes:
CAL: Fabian, Jaume, Jose Manuel
F.C. Vilobí: Roger (Vermella), Arnau.

Gols:
Fabian (55’)
Oscar (65’)
Daouda (85’)
Daniel (89’)

Crònica:
Mal debut de l’equip a la nova categoria. El rival no va ser millor en joc però si que va ser més efecitu. Aquesta es la unica lectura que se’n pot treure del primer partit de lliga. El partit va començar en un duel de mig camp, els dos equips volien la pilota i potser els locals van ser qui van tenir-ne lleugerament el domini, però tot i això les millors ocasions van venir dels visitants, sobretot una ocasió de remat que va anar al travesser de la porteria defensada per David. Així el partit acabava en taules a la mitja part.
A la represa, la tònica de joc va seguir igual però potser va ser el Cala el que va ser més insistent de cara a porteria i qui va tenir una mica més de sort en les ocasions. Així els visitants s’avançaven aviat (55’) i després de disposar de bones ocasions, el Vilobí mitjançant Oscar va poder empetar amb un bon gol. El partit després de l’empat va seguir en la tònica, els dos equips tenien les seves ocasions, però van ser els de Blanes els qui van tenir més sort. El partit potser és va veure influenciat per la pèrdua de Roger per una expulsió, però no en va ser la raó principal perquè l’equip va seguir tenint actitud de voler jugar, però van ser els visitants els qui van estar més afortunats.
En fi que l’equip ara ja ha de continuar treballant per preparar el pròxim partit per tal d’oferir ja una millor imatge i sortir a guanyar els 3 punts davant un equip com el Calonge, dels ja consolidats a la categoria però que haurà de sortir molt atent perquè de ben segur que el nostre equip sortirà a treure molt més que tres punts. Ànims i a seguir treballant.