11/4/11

Crònica Jornada: 28

Alineacions:
Sant Hilari: Baena, Joan, Muñoz, Jordi (Edu), Joao, Rafael (Abdela), Rosell, Abel (Enric), Carlos, Mostapha, Chris (Gabi).

FC Vilobi: Jordi C., Juanjo (Sergi H.), Nil (Tico), Oscar, Jonny (Sergi L.), Felip (Paco), Soto (Ruben), Robert P., Arnau, Sera, Quim.
Àrbitre: Sr. Vallribera Marti.

Targetes:
Sant Hilari: Rosell, Chris
FC Vilobí : Sera

Gols:
0-1 Oscar 42'
0-2 Sera 71'

Crònica:
Partit dur que va haver de patir l'equip. Després del partit de l'Arbucienca, l'equip sabia que tenia una oportunitat per demostrar que el partit anterior va ser un mal dia. Per fer-ho, s'hauria d'enfrontar a un rival a priori assequible però que va aprofitar el partit per fer jugar algun element del primer equip per sorprendre el líder.
El partit va començar amb el control del Vilobí, que va intentar fer un joc més aviat directe per les dimensions del camp però que tot i així va saber controlar bé, a pesar d'algunes contres del rival. Amb això després d'algunes ocasions fallades per l'equip, a les acaballes de la primera part Oscar va transformar una ocasió, que suposava un cop dur per el rival que havia aguantat tota la primera part amb el marcador a zero.

A la represa, els locals van posar algun jugador de refresc però el Vilobí va saber aguantar molt bé el control del partit i les ocasions no van deixar d'existir per part dels visitants que amb algun major encert hagués sentenciat ja ben aviat el partit. Tot i això, al minut 71 Sera s’estrenava en la seva conta golejadora amb un bon gol que deixava el rival batut i el partit sentenciat.
Amb això l'equip va aconseguir l'ascens matemàtic de categoria i una victòria en la següent jornada ja li donaria definitivament el campionat de lliga. Així doncs, que una setmana més cal anar treballant i aconseguir pas a pas els objectius. Visca el Vilobí!

Ànims i a seguir treballant.