4/4/11

Crònica Jornada: 27

Alineacions:

F.C. Vilobí: David, Arnau (Felip), Robert (Ruben), Tico (Paco), David V., Nil, Soto, Jonny (Sera), Roger, Oscar, Sergi H. (Juanjo).

E.F. Arbucienca: Bartu, Roures, Gabri, Mata, Eric, Torres, Jani, Edu, Roger, Raul.
Àrbitre: Sr. Ramirez Sanz

Targetes:

F.C. Vilobí: David V., Roger, Ruben . David V. (Vermella directa)
E.F. Arbucienca: Torres i Jani.

Gols:

1-0 Oscar 30'
2-0 Soto 50'’
3-0 David 62’
4-0 Oscar 82'


Crònica:

El Vilobí va sumar una nova victòria, aquesta es la millor notícia del partit que es va disputar a l'estadi. Això degut a que l'equip no va estar a l'altura que ha d'estar, no va desenvolupar prou bé el joc que sap: no va fer els moviments adequats, no feia circular la pilota ràpidament. El partit va esdevenir un avís per l'equip que no es pot relaxar, que les lligues es guanyen lluitant cada partit i a més intentant fer un futbol bonic.
A la primera part l'equip va estar molt passiu. No hi havia circulació de pilota, no hi havia moviments. Des de fora l'afició podria pensar que el rival estava plantant cara però en realitat el que fallava era el Vilobí. Així una de les poques ocasions de les que es va disposar va ser on Oscar va avançar els locals, refermant-se com sempre en el pitxixi de la categoria. Així la primera part poques novetats més va tenir

A la segona el Vilobí va intentar despertar-se i va intentar sortir a arreglar la pobra imatge de la primera part. En alguns trams de partit la imatge va millorar i només un millor encert va servir per netejar una mica la cara el partit. Així Soto i Oscar marcarien en algunes ocasions que tindrien, i a destacar el gol marcat per el porter David en sacar des de la seva pròpia àrea, i en què afavorit per el vent i per la mala sortida del porter contrari,la pilota va acabar entrant. El Vilobí va tenir també algunes ocasions més per augmentar la diferència en el marcador davant un rival que s'anava apagant a mesura que avançava el partit ja que no tenia reserves per entrar de fresc a la banqueta.

Així es va demostrar que l'equip sap guanyar jugant bé o malament, però de totes maneres la imatge s'haurà de millorar molt per tenir la plena satisfacció. La setmana que ve davant el Sant Hilari l'equip té la oportunitat d'assegurar l'ascens matemàtic.

Ànims i a seguir treballant.