17/4/11

Crònica Jornada: 29

Alineacions:
FC Vilobi: Jordi C., Juanjo (Parera), David, Nil (Diego), Oscar, Roger, Soto (Tico), Paco (Jonny), Serafin (Felip), Quim, Sergi L.

Maçanet la Fira: Juan, David, Ruben, Luis, Daniel, Rodgrigo, Ivan, Walter, Emanuel, Raul.

Gols:
1-0 Oscar 14
2-0 Oscar 22’
3-0 Oscar 31’
4-0 Jonny 60’
5-0 Roger 70’
6-0 Quim 80’
6-1 Raul 84’
7-1 David V. 85’
8-1 Oscar 86’
9-1 Felip 89’ (p)
10-1 David V. 90’

Crònica:
El líder no va fallar el dia que sabia que es podia proclamar campió. El partit era d’ultramotivació davant un rival que a priori no semblava gens complicat des del moment en què va arribar amb 10 jugadors al partit.


Així el partit complert va ser una bassa d’oli i un bufar i fer ampolles. El Vilobí va tenir l’absolut domini del joc, controlant tots els temps del partit, atacant quan podia atacar i conservant la pilota quan l’havia de conservar. El resultat indica clarament el bon paper del nou campió. A destacar els quatre gols d’Òscar, tot i que l’equip en conjunt s’ha de felicitar per haver demostrat que partit a partit ha pogut aconseguir aquest gran objectiu i que quan ho ha tingut a sapigut estar concentrat com sempre i no perdre els papers.


Al final del partit el municipal va ser una autèntica festa, amb càntics de jugadors aficionats, abraçades i alegria davant del segon objectiu complert aquesta temporada: el primer pujar de categoria i el segon el de ser campió. Davant això i com ha transcorregut la lliga, a l’equip n’hi queda un de més complicat: el d’assolir el record de no perdre ni empatar cap partit en tota la lliga. Així doncs caldrà seguir estar treballant molt fort tot el que queda de temporada, i la pròxima cita per el nou campió és altre cop al Municipal davant el Montessori.


Ànims i a seguir treballant ...


Felicitats campió !