Hostalric: Sergi, Marc, Albert, Plata, Donoso, Sebas (Pau), Joan (Mahmadou), Ferran (David), Didac, Monell (Jordi), Lopez (Jallow)

FC Vilobi: David, Arnau, Juanjo (Sergi L.), Robert, David V. (Ruben), Roger (Soto), Oscar, Jonny, Sergi H., Paco (Tico), Sera (Kim)

0-2 Oscar 20'
0-3 Jonny 26'
0-4 Oscar 75'
0-5 Robert 89'

Contundent victòria del líder a un camp que històricament havia estat un rival complicat de la lliga, però que la superioritat del Vilobí va fer reduir en un simple partit de tràmit. Després del cop de gràcia del partit de Tossa, l'equip va saber demostrar que es líder per algun motiu.

La primera part va estar marcada per el domini aclaparador del Vilobí, tot i que algunes errades pròpies van propiciar algunes ocasions dels locals. Així ben aviat el partit quedaria ben sentenciat, amb el 3-0 de Jonny. A destacar l'ensurt final de la primera part en què Roger es va haver de retirar del terreny de joc per un cop al cap.

La segona part es va fer encara més clar el domini del Vilobí davant un equip que ho intentava però que veia reduïdes les possibilitats davant d'un treball defensiu de l'equip impecable, que no va perdre en cap moment el sentit al partit. L'equip va disposar d'ocasions fins al final del partit i el marcador podria haver estat més ampli, tot i la contundència de la golejada.