21/3/11

Crònica Jornada: 25

FC VILOBÍ: Jordi C., Juanjo (Arnau), Robert P., David V., Nil, Oscar, Roger, Felip (Sergi H.), Soto, Sera (Jonny), Quim (Paco).

TOSSA: Sergio, Jordi, Oscar, Manu, Juli, Pepe, Dani (Salvi), David (Alex), Sebas (Guti) (Arnau), Ferri, Artur.

Arbitre: Sr. Pajares Rodriguez

Amonestacions:

FC Vilobí: Juanjo, Nil, Felip.
Tossa: Oscar, Manu (2), Pepe, David, Salvi.

Gols: 95’ David V.

Magnífic partit que es va viure al camp Municipal aquest cap de setmana. El partit abans de jugar-se ja es definia com el partit de l'any, el primer classificat i el segon classificat, en un intent d'aquest últim a destronar l’ imbatibilitat del líder i a fer més curtes les distàncies respecte al liderat.

El partit va començar amb domini de la possessió del Vilobí, tot i que la bona col•locació dels visitants no va permetre al líder definir bé les ocasions que tenia. El líder tenia davant probablement el millor rival, i l'únic que l'hi havia plantejat un partit molt complicat. A la represa la tònica va ser similar per bé que el Vilobí va disposar d'alguna ocasió més. Això sumat a que a la segona part el Tossa es va quedar amb 10 homes, feia pensar que el Vilobí ben aviat liquidaria el partit, però no va ser així, el Tossa va seguir plantant cara i també disposava d'alguna ocasió que posava en perill la porteria de Carru. Va ser però ja en el descompte, quan després d'una molt bona ocasió de Roger, quan una falta comesa per el central Oscar a pocs metres de l'àrea visitant, i ja rondant el final del partit (min 95) quan el gran David Vendrell va executar una falta precisa i contundent que va entrar per tot l’esquadra de la porteria i va servir per donar la victòria al líder, provocant l'esclat d'alegria de l'equip i de tot l'estadi.

Així doncs, encara que fins als minuts finals, l'equip va ser capaç de treure el partit davant d'un equip però que la barreja de sort i qualitat va permetre el Vilobí mantenir el liderat i la seva imbatibilitat.

Ànims i a seguir treballant.