14/3/11

Crònica Jornada: 24

Alineacions:
Palafolls: Sergio, Carles, Joel (Baena), David, Marc, Gerard (Joan), Raul, Perrea, Ruben, Isaac, Jordi.
FC Vilobi: Jordi C. (David), David V., Nil, Oscar (Jonny), Roger (Felip), Arnau, Soto, Sergi H. (Robert P.), Paco (Juanjo), Sera, Quim.
Àrbitre: Sr. Mollera Anton

Targetes:
Palafolls: Ruben, Isaac
F.C. Vilobí: Jordi C., Sera, Nil.

Gols:
0-1 Oscar 16’
0-2 Sergi H. 43’
0-3 Roger 57’

Crònica:
Qualsevol altre crònica hagués començat com a nova victòria del FC Vilobí, però aquesta crònica comença per: la victòria del Vilobí és per treure’ns el barret. El FC Vilobí, després de la corresponent jornada de descans i de l’obligada jornada de descans de Carnaval, l’equip afrontava la primera de les dues finals de cara a deixar gairebé sentenciat el títol. En la primera d’aquestes finals es presentava al camp del Palafolls, amb el dubte de si el temps permetria tenir un terreny en condicions o de si fins i tot es podria jugar el partit. Doncs bé, es va jugar el partit i de quina manera la va jugar el líder !

La primera part començava amb un respecte clar entre els dos equips. Els dos equips intentaven jugar de tu a tu, intentant tenir el control del partit i aprofitar alguna jugada per llançar algun contraatac. El fet que la defensa local pressionés molt amunt permetia el líder Vilobí buscar passades en profunditat a Oscar – Sergi H. – Roger, amb la col•laboració de el sempre oportú Sera. En una d’aquestes jugades el pitxitxi de la lliga avançava els visitants. Tot i això, el Palafolls no li va perdre cara al partit, i tot i abusar d’excessives protestes al colegiat, va tenir jugades de perill prou bones a la porteria de Jordi C. De fet, en una d’aquestes pilotes llargues, Jordi C. es va jugar l’expulsió en una jugada en què sortia a tallar la pilota i va xocat contra el davanter, només va veure la targeta groga. El llançament d’aquesta falta va acabar amb una espectacular parada del mateix Jordi C. En un altre xut del Palafolls, una altres espectacular parada de Jordi C. va acabar amb la pilota al pal per part dels locals, i a resulta del rebot de la pilota el Vilobí va aprofitar per engegar un contra atac letal que acabaria amb el gol de Sergi H. després d’una magnífica jugada. A resultes del xoc de Jordi C. amb el davanter, es va haver de retirar a la mitja part.

Així el segon temps va començar amb domini del líder tot i que no acabava d’aprofitar totes les jugades de les que disposava. El partit el Vilobí el va tenir molt ben controlat gràcies a la bona manera d’intentar tractar bé la pilota i d’estar ben posicionat en el terreny de joc. El Palafolls va tenir algunes jugades sense perill considerable, i va basar algunes jugades en la duresa per tal de tallar el perill del líder. Amb això, el partit va acabar amb la sentència del Vilobí que va fer que el local es rendís a tal superioritat i veiés una mica estroncades les seves opcions de pujar de categoria, tot i que encara no es pot donar per definitiu.

El Vilobí així consolidava el seu liderat i afrontava amb confiança l’infernal partit que li espera al Municipal dissabte vinent contra el Tossa, segon classificat. El Vilobí ha d’afrontar el partit amb la mateixa seguretat de sempre, amb la tranquil•litat de tenir coixí en front del Tossa i amb la confiança que li dona haver estat guanyant tants i tants partits. Així, el partit serà un més, i la lliga no s’acabarà ni es perdrà després d’aquest partit, tot i que es deixaran unes distàncies considerables respecte els perseguidors. Així que dissabte tothom a animar al camp!

Anims i a seguir treballant.