Racing Blanenc: Christian, Martin, Alex (Jaume), Galan, Esteban (Jose), David (Galvez), Dani (Gonzalez), Victor, Oscar (Xavi), Ruben, Adri

F.C. Vilobí: Jordi C., Robert P., David V. (Ruben), Nil (Arnau), Oscar, Roger, Juanjo, Felip (Paco), Soto (Tico), Sera (Sergi H.), Quim

Racing Blanenc: Esteban, Victor, Oscar, Ruben, Adri, Xavi
F.C. Vilobí: Juanjo, David V., Nil, Felip

1-1 Alex 55’
1-2 David V. 57’
1-3 Robert P. 78’

Crònica:
Cop d’autoritat el que va donar el líder en un camp difícil com és el del Racing Blanenc. El partit no era fàcil per la bona temporada que està fent el Racing. El Vilobí va saber estar ben situat al terreny i no va haver de patir per el partit en tota la primera part excepte en algunes jugades de contraatac del Racing que no va saber aprofitar. El Vilobí però anava fent ocasions i la falta de sort va fer que no pogués avançar el marcador fins a les acaballes de la primera part. Així Roger finalitzava una bona jugada de l’equip i deixava el Vilobí a la mitja part amb avantatge.

Al iniciar la segona part el conjunt de Javi Garcia va sortir un xic relaxat i això potser va fer que els locals empatessin el partit en el minut 55. El Vilobí però no va baixar els braços i de seguida va saber remuntar el partit, gol de David V. al minut 57, va tornar-lo a posar on volia: tenir el control del marcador i del joc. Després d’algunes bones ocasions, Robert Parera establia el 1-3 definitiu, que deixa de nou al Vilobí invicte. Ara tocarà descansar 2 setmanes, però no descansaran d’entrenaments per així poder afrontar amb garanties els pròxims vitals partits contra Palafolls i Tossa.