14/2/11

Crònica Jornada: 21

Alineacions:
F.C. Vilobí: David, Parera, David V., Nil, Oscar, Roger (Felip), Soto (Tico), Sergi H. (Sera), Arnau (Paco), Diego (Jonny), Quim

Maçanet: Maestre, Pou, Oscar, Christian, Willy, Ico, Porras, Jaume (Eric), Adrian (Raurich), Marc, Alex.

Àrbitre: Sr. MACAYA VALDIVIA

Targetes:
F.C. Vilobí: Roger, Arnau i Jonny
Maçanet: Oscar, Porras, Pou i Alex

Gols:
1-0 Roger 52’
2-0 Sera 90’

Crònica:
El Vilobí va sumar una nova victòria i ja son 20 les que ha aconseguit. A priori, el rival era assequible per la posició en la taula classificatòria, però com tots els equips que visiten o reben el líder va sortir molt enxufats i no van posar gens fàcils les coses.
Durant la primera part, el Vilobí va agafar el domini del control de la pilota però tot i així es va trobar a un rival molt ben ordenat. El Vilobí tocava i tocava però no acabava de trobar l’espai per on inagurar el marcador de l’estadi. A destacar que tots dos equips van disposar de jugades bones per avançar-se, cada equip va tenir una ocasió al pal que molt haguessin canviat les coses del partit. El Vilobí tot i tenir el domini, va jugar a un ritme molt més lent del que ens té acostumats.

En la represa el domini es va traduïr en moltes més ocasions però no va ser fins el minut 52’ que Roger avançava el Vilobí en el marcador. L’entrada de Sera en aquesta segona part va reactivar el joc del Vilobí i el va fer molt més inscissiu, davant d’un rival que mai va perdre la concentració i que va jugar molt ben ordenat i centrat. Ja a les acaballes del partit, Sera va aprofitar una bona jugada de Soto per la banda dreta i va deixar el marcador definitiu.

Així doncs, a celebrar una nova victòria, molt important per encarar una sèrie de partits molt importants. De moment però caldrà centrar-se en el de diumenge que ve al camp del Racing Blanenc, un dels rivals que està barallant-se per ocupar la segona posició d’ascens i que no posarà les coses gens fàcils al Vilobí.

Anims i a seguir treballant...