7/2/11

Crònica Jornada: 20

Alineacions:
Ca l’Aguidó: Mata, Oliveda, Jose, Plaza, Dani (Mas), Isma, Javi, Piñero, Enirquez (Edu), Paz i Alex.

F.C. Vilobí: Jordi C., Juanjo, David V., Nil (Tico), Oscar, Roger, Soto, Sergi H. (Ruben), Serafin (Paco), Quim (Robert), Sergi L.

Àrbitre: Sr. Franco Real

Targetes:
Ca l’Aguidó: Mata, Oliveda, Jose (2), Javi i Alex.
F.C. Vilobí: Roger, Serafin i Quim

Gols:
0-1 Sergi H. (11’)
0-2 Sergi H. (14’)
0-3 Sergi H. (27’)
0-4 David V. (50’)
0-5 Robert P. (55’)
0-6 Roger 64’
0-7 David V. (66’)
0-8 Soto (75’)
0-9 Oscar (80’)
1-9 Piñero (82’)

Crònica:
Contundent victòria l’ aconseguida per el líder de la categoria el dissabte en un camp difícil de jugar-hi i que es plantejava complicat per l’arbitratge que se sabia que havia de ser polèmic. Tot i així l’equip va saber respondre a les adversitats i va tenir el partit perfectíssimament controlat. En el transcurs de la primera part a destacar l’encert de Sergi H. que es va anotar un hat trick impecable en alguna de les diferents jugades de les que va disposar l’equip a la primera part. El partit durant aquest període va transcórrer amb un domini aclaparador del Vilobí.

En la segona part el domini del Vilobí no va cedir, es va saber situar perfectament en el camp i no va donar peu a cap mena de reacció del rival. Els gols no van tardar gens a arribar, a destacar els dos gols de David V. Així a les acaballes del partit, tot i la superioritat en el marcador, l’equip es va relaxar una mica i va donar peu a que el rival anotés l’únic gol del partit.

Tot i això l’equip s’ha de sentir orgullós del que està fent, però s’ha d’anar pas a pas, i en aquests partits s’ha de donar el tall des del minut zero fins a l’últim minut del partit. Ara el següent test d’imbatibilitat serà el dissabte al municipal de Vilobí davant d’un Maçanet la Selva que de ben segur no posarà les coses gens fàcils.

Ànims i a seguir treballant ...