11-1 Paco 75’
12-1 Juanjo 80’
13-1 Oscar 89’

Crònica:
Plàcida victòria del líder de la categoria davant un rival que a priori tot i l’ampli resultat va saber aguantar el xàfec de gols amb disciplina i fins a l’últim minut amb respecte cap al rival. El camp del Vilobí havia sofert uns aiguats considerables, la qual cosa va fer pensar a més d’un a suspendre el partit però finalment es va jugar. El domini local va ser imperatiu des del primer minut. El Vilobí intentava jugar un futbol fluid i bonic, davant un rival que en els primers minuts només oferia petites dossis de contraatacs potser per errades dels locals. Tot i així els gols vilobinencs van arribar ben aviat. A destacar l’acte d’esportivitat que va tenir l’equip que després de no adonar-se en el primer gol que hi havia un jugador visitant etès a la gespa, va fer que l’equip visitant pogués igualar el marcador sense oposició. Tot i això els gols dels locals van seguir arribant i a destacar un bonic contraatac que va culminar Soto.

La segona part el ritme de partit va baixar lleugerament però el marcador no va deixar de pujar fins que el resultat final que indicava el marcador era un contundent 13-1. Així l’equip sumava una nova victòria, la 18, tantes com jornades disputades. L’equip va sortir a celebrar al vespre, amb un sopar, per fer pinya davant aquesta bona ratxa de resultats i per desitjar que la ratxa continuï i també sobretot, que segueixi el bon ambient a dins del vestidor.