10/1/11

Crònica Jornada: 16

FC VILOBÍ: Jordi C., David, Nil (Diego), Oscar (Tico), Roger, Felip (Paco), Soto (Jonny), Hidalgo (Juanjo), Arnau, Sera, Quim.

TORDERA B: Albert Mateos, Cristina (Xavi), Abraham, Ismael, Tete, Sergio, Kiko (Pol), Didac, Aleix, Joan (Sergi), Alvaro (Ivan).

Arbitre: Sr. Carrera Vidal

Amonestacions:

FC VILOBÍ: Jordi C., David, Oscar, Felip, Sera, Jonny, Paco
TORDERA: Tete (2), Aleix, Didac.

Gols:

1-0 Oscar 44’
2-0 Jonny 65’
2-1 Didac (p) 78’

Bon partit el que es va veure al Municipal, en el debut de l’equip després de l’estrena de l’any. Després d’un període de pocs entrenaments i segurament de molts dinars i apets, l’equip tornava a competir amb l’objectiu de seguir sumant i seguir invicte. Per fer-ho però sabia que es trobava un rival que portava una ratxa positiva que l’havia conduít a començar a veure les posicions capdavanteres més a prop.

El partit començava igualat en joc. Tots dos equips estaven ben posats i creaven ocasions en ambudes porteries. El Tordera va jugar sense por al líder i l’hi va plantejar un partit atrevit i anant a l’atac. El Tordera va gaudir d’algunes bones ocasions que tan Carru com la sort van fer que el Tordera no es poses per davant en el marcador. Tot i això el Vilobí va aprofitar una ocasió al final de la primera part per avançar-se mitjançant el pitxitxi Oscar.

La segona part el tècnic local va procurar sortir molt més ordenat i intentant cohesionar més l’equip per tal de reduïr els atacs del Tordera. Així el domini del Vilobí es va fer una mica més evident i es va transformar en el segon gol per part de Jonny. Tot i això el Tordera no va baixar els braços i va insistir a base de contraatacs, on només en una ocasió va saber superar la defensa local i en l’u contra u davant Carru, el porter va provocar el penal que van transformar els visitants. Això va fer-los donar ales i el Vilobí va veure que patia els minuts més agobiants, però tot i això va sumar de nou tres punts que el refermen en el liderat.

Ara el Vilobí ha de seguir treballant fort i anar partit a partit, perquè cada partit será més dur i més difícil de superar. El pròxim rival será el Breda, al seu camp.

Ànims i a seguir treballant.