17/1/11

Crònica Jornada: 17

ALINEACIONS:

UE BREDA: SERGI,SAMI (PLA), FERRAN, DANI, MARTI, CARLO (JORDI), GERARD, (CRISTIAN), IVAN, XAVI (ORIOL), ADAM, BUSMAN

FC VILOBI: DAVID C., JUANJO, DAVID V. (ROBERT), NIL, OSCAR, ROGER, FELIP (TICO), PACO, ARNAU, LARA, JONNY.

ARBRITE: SR.JIMENEZ MAYORAL

AMONESTACIONS:

UE BREDA: FERRAN i ADAM
FC VILOBI: ARNAU

GOLS:
0-1 DAVID V. 24’
0-2 NIL 32’
0-3 OSCAR 50’
0-4 ROGER 60’
0-5 JUANJO 61’
0-6 JONNY 65’
0-7 TICO 70’
0-8 LARA 75’
0-9 OSCAR 76’
0-10 ROGER 79’
0-11 TICO 89’

Sensacional partit el que es va veure al camp del Breda aquest passat dissabte. El Vilobí conscient que no disposava d’una gran quantitat de jugadors, i que tampoc n’havia disposat durant la setmana, això sumat al fet que el camp del Breda històricament ha esdevingut un camp hostil i difícil per el líder, feia que el partit no passés desapercebut per cap rival.

L’equip va demostrar recuperar el joc i la serenitat que més va trobar a faltar en els últims partits i va saber jugar tranquil•lament i amb la serenitat que sap i que tants bons resultats l’hi ha estat donant. El resultat va ser curt en la primera part per les ocasions que va tenir l’equip, i la golejada podia haver estat més amplia. El sempre oportú David V. i Nil van avançar el marcador.

A la segona part, Oscar de seguida va deixar el partit sentenciat i a partir d’aquí el Vilobí es va destapar i va se un cúmul d’ocasions i gols, davant un rival que va lluitar fins al final però es va haver de rendir a l’evidència que jugava contra el líder. Un reguitzell de gols, d’entre els que destacar la bona cullera de Juanjo, els dos gols de Roger, a més dels gols de Lara, Jonny i Tico. Així l’equip va demostrar la superioritat en front el rival i que té una àmplia plantilla a disposició del tècnic.

Aquesta victòria donarà moltes ales a l’equip davant el transcendental partit que l’hi espera, l’inici de la segona volta al camp de l’At Blanes. Aquí l’equip ha demostrar aquest plus de qualitat que té en front els rivals potents.

Ànims i a seguir treballant.