Crònica Jornada: 7

FC Vilobi: Jordi C., Quim (Arnau), Juanjo, David, Lara (Felip), Hidalgo (Andrei), Nil, Serafín, Jonny (Soto), Oscar (Sergio A.), Roger.

Palafolls CD : Sergio, Carles (Guillem), Joel, David, Pajuelo (Ros), Gerard, Raul, Lleri (Jordi), Ruben, Guillem, Joan (Alberto).

Àrbitre: Sr. Vallribera Marti

Gols: 1-0 Roger (33’), 1-1 Carles (40’), 2-1 Juanjo (50’), 3-1 Oscar (55’), 4-1 David, 4-2 Raul (70’), 5-2 Soto (89’)

Tarjetes:
FC Vilobí: David, Quim, Roger, Oscar.
Palafolls CD: Sergio, Gerard, Raul, Marc, Alberto.

Cop d’autoritat el que va donar l’equip aquest dissabte davant un rival que va demostrar que podria ser perfectament el líder de la categoria. Tot i això, el Vilobí va demostrar amb escreix la seva candidatura al títol, i més al seu propi camp, que amb el temps s’ha transformat en una avantatge per jugar en un camp de gesta natural.

L’inici de la primera part, va tenir la anècdota del col•legiat que va parar uns instants el partit per fer instància al delegat que no podia veure les línees del terreny de joc, fet que va ser eficaçment solucionat a la mitja part. Durant la primera part va ser un teva meva de domini de la pilota dels dos equips intentant jugar a futbol, i fet d’això ho demostra el resultat en que va acabar la primera part 1-1. L’oportú Roger, es va encarregar de inaugurar el marcador al min. 33, però ben aviat el rival igualaria el resultat, només 7 minuts va durar l’avantatge.

A la mitja part, els tècnics sabien que no seria gens fàcil afrontar el partit així i que s’havien d’espavilar a trobar la fórmula “màgica” per derrotar el rival. El tècnic local, va ser qui va saber trobar millor fórmula, trobant l’eficàcia, en la estratègia, perquè dos dels gols locals van arribar en jugada de córner (Juanjo i David).

Bé doncs el Vilobí ja suma 18 punts de 18, i amb això demostra clarament que vol ser candidat al títol. Tot i així, l’equip ha de viure del dia a dia i del partit a partit, perquè en aquesta lliga cada partit és un món. Així només cal treballar a fons durant aquesta setmana per preparar la visita al camp del Tossa, diumenge a les 17:00, a un camp molt complicat.