FC VILOBÍ: Carru, Juanjo, Robert, Sergi, Quim, Nil, Diego (Jesus, 45'), Jonny (Paquito, 65'), Roger (Felip; 89'), Hidalgo (Arnau, 72'), Serafin.

RACING BLANENC: Carlos, Jose, Florido, Musa, Alex (Eric), Esteban, Cede (Oscar), Xavi (Ruben), Fernando (Jaume), Victor.

Col•legiat: Sr Culla Marco.

Targetes grogues:

FC Vilobí : Jonny, Hidalgo

Racing Blanenc: Florido, Esteban

Bon cop d'autoritat el que va donar l'equip aquest dissabte passat davant un rival que s'ha situat a la part alta de la classificació en aquests inicis de lliga. L'equip, en el dia que estrenava nova equipació, va sortir mentalitzat de l’ importància de la victòria, ja que a més de derrotar un rival potent, s'assoliria la fita de 15 punts de 15 punts.

El partit va començar clarament amb un Vilobí que pretenia tenir la iniciativa en el joc i un Racing que es limitava a llançar pilotes llargues, per esperar algun contraatac amb els davanters ràpids que té tot i que els dos equips van deixar que el partit arribés a la mitja part tal i com va començar. El Vilobí va sortir no al ritme esperat i va oferir un joc amb massa abús de pilotes llargues, i no acabava de situar-se prou bé en el terreny de joc com per poder oferir el joc que tant bé sap fer i que ja ha demostrat en altres partits. No obstant, la passivitat dels rivals i el seu ordre defensiu va ser que no es poguessin aprofitar algunes ocasions de les que es van disposar abans d'arribar el descans. El cos tècnic va donar les ordres de jugar més ordenats i més ben posats al camp i així ho va fer l'equip.

A la segona part, l'equip va entendre perfectament el que havia de fer i així ho va demostrar amb el fet que ben aviat va obrir el marcador. En una magnífica combinació al mig del camp, Jonny entrava per la banda esquerra i amb una magnífica centrada servia a Hidalgo perquè amb una gran rematada de killer de l'àrea fes el 1-0. Això va fer motivar encara més a l'equip, i en una altre jugada provinent de banda esquerra, Roger rebia sol davant de l'àrea i no dubtava ni un segon a disparar un magnífic xut arran de pal i fent inútil l'estirada del porter. Així doncs, el partit va fer despertar una mica més al rival que va semblar que llavors sí que tenia pressa i fins i tot que sí que sabia jugar a futbol, però el Vilobí va estar molt ordenat i no va saber acabar de materialitzar alguna ocasió per sentenciar totalment el partit.

Així doncs, l'equip es presenta com a líder en solitari amb 15 punts, i amb una setmana de descans de cara a la setmana que ve, que l'hi anirà prou bé a l'equip per poder afrontar el proper partit davant d'un sempre complicat Palafolls, i també amb la vista posada al desplaçament al camp del Tossa a la setmana següent.