3/10/10

Crònica Jornada: 4

UE Maçanet: Maestres, Vidal, Caceres, Ruiz, Mateu, Pou, Marc, Carricondo, Plata, Xevi, Porras.

FC Vilobi: Carru, Juanjo, Robert, David (Sergio, 65’), Nil (Tico, 75’),Oscar, Roger, Hidalgo, Serafín (Paquito, 70’), Quim, Lara (Felip, 72’).

Bon partit i contundent victòria del Vilobí aquest cap de setmana a un camp difícil, d’on tota la setmana s’havia parlat que no seria gens fàcil. A més de la perillositat del rival, també hi havia el factor de les reduïdes dimensions del camp, però tot i això el Vilobí va demostrar saber-se adaptar al terreny de joc i va sortir a fer valer la seva qualitat per sobre factors secundaris.

El Vilobí no ho va tenir gens fàcil, però, tot i que va desplegar un bon joc, ràpid i buscant les bandes per les pujades d’Òscar i Hidalgo, que juntament amb Serafin formaven el tàndem atacant. Va ser en una jugada de corner on el Vilobí es va avançar en el marcador amb una rematada de David (0-1 min 25). Tot i això, el Vilobí no es va venir a baix i va seguir posant el domini i control del partit, per bé que el Maçanet donava algun ensurt en forma de contraatac. De fet, Plata va empatar el partit (1-1 min 32) en una jugada de més aviat errada defensiva que no pas encert del rival. El Vilobí però no li va perdre la cara al partit i ben aviat desfaria l’empat a través d’una jugada en què Hidalgo s’inventa una centrada-xut (al més pur estil Jon Andoni Goikoetxea) i tornava a posar l’equip per davant (1-2 min 36). En aquest moment el partit es va embogir una mica i va ser una anada i tornada de la pilota d’un camp a l’altre fins a arribar a la mitja part.

Després de serenar-se l’equip en el vestidor en la mitja part, l’equip va tornar a recuperar la seva millor versió i va tornar a oferir un bon joc. Així Hidalgo i Òscar (1-3 i 1-4 min 25 i min 30, respectivament) sentenciarien el partit, davant d’un rival que es va rendir de seguida, en veure com Carru aturava un penal i frenava en sec una possible remuntada. Així doncs important victòria, de cara a afrontar la dura setmana que l’hi espera a l’equip amb els partits a Vidreres primer (P.A. Vidreres – Vilobí , dimecres 6 a les 21.00) i el següent partit a casa contra un potent rival com el Racing Blanenc (Vilobí – Racing , dissabte 9 a les 16.30).

Així que l’equip s’haurà de preparar molt bé aquesta setmana, i no il•lusionar-se per ja començar a veure pocs rivals per davant: s’ha d’anar partit a partit perquè encara queda molta lliga.

Ànims i a seguir treballant.

Amonestacions:

UE Maçanet: Caceres, Oscar, Plata

FC Vilobí: David, Felip