29/3/10

Crònica Jornada: 26

Gran jornada la que es va veure dissabte al Municipal de Vilobí d'Onyar. L'equip va jugar un bon partit i va convèncer a la gent que encara hi ha opcions després d'una contundent victòria contra la Salle, que ens havien guanyat al seu camp. A més, tot va passar en un dia en què la presència de les càmeres de TV3 va fer motivar encara més l'equip, tot i la polèmica dels cabells del capi.

La primera part va ser de domini total vilobinenc, que va disposar d'ocasions d'Òscar, Manrique, Soto que es van trobar amb parades providencials del porter de la Salle. La segona part el domini de joc del Vilobí no va ser tant clar però si que hi va haver els gols per marcar les diferències. Ben aviat Roger va estrenar la porteria visitant amb un xut ajustadíssim al pal (min 4 1-0). En el 2-0, un centre d'Òscar després del corner acaba amb una rematada de Montal (min 15). La Salle no es donava per vençut i després d'una errada d'Èric en defensa va arribar el 2-1 (min 25). El partit estava totalment controlat per el Vilobí, que va patir l'expulsió de Soto i això va fer que el partit es transformés en un joc de contraatacs, tot i que Andrei per partida doble es va encarregar de sentenciar al min 42 i el 44.

Bona feina doncs i això ens ha de servir per esperonar l'equip i fer-li veure que sí que potser és dels millors de la categoria i que pot aspirar a tot i més. A més ens beneficiaran de ben segur més ensopegades d'altres equips com la que va tenir Hostalric. Ara a passar una bona Setmana Santa i a esperar la visita al camp de Vidreres en front del Maçanet Athletic.