8/3/10

Crònica Jornada: 23

Pur tràmit de partit el que es va veure dissabte al camp de Vilarroja. El temor que es tenia per el fet que condicions externes al futbol afectessin excessivament en el partit, es va convertir en efectivitat nostra transformant aquests dubtes en futbol i en gols.

Davant un equip interessat només a destruír joc i a vegades amb un xic de violència, el Vilobí va saber aplicar joc i futbol, el que li va permetre les dimensions del camp. El públic no va tardar gaire a veure inagurar el marcador per part dels visitants: una combinació entre Oscar i Nil acaba amb una centrada que els contraris es van introduïr dins la porteria (min 6 0-1). Tot i que no va ser l’única ocasió que van tenir els visitants per avançar-se, van ser els locals que es van aprofitar d’una errada en defensa per empatar el partit (min 19 1-1). Tot i això la superioritat del Vilobí era clara. Així un remat de Jonhy al min 30 es transformaria en el 1-2 després que el porter no pogués interceptar correctament. Ja a les acaballes de la primera part una jugada de Jony a l’u contra u va acabar amb un clar i evident penal que es mereixia alguna cosa més que una tarjeta groga; tot i així es va senyalar penal que Andrei el va saber transformar.

A la segona part destaca una jugada de Ivan que de cap remata al travesser (min 19). El Vilobí va fer l’únic canvi que podia fer, cosa que és lamentable que passi en aquests nivells de temporada estan l’equip on està. En el min 37 Albert recupera una pilota a mig del camp assistint a Nil, aquest a Oscar i finalment la pilota arriba a Jony que marca el gol que deixaria el resultat final (min 37 1-4).

El parti no va tenir més història, i va ser un pur tràmit, ja que ni el camp ni el rival tenia prous alicients per poguer disfrotar d’un partit de futbol. L’equip ha de seguir treballant al màxim, intentar fer molta pinya i anar partit a parti, com el que vindrà la setmana vinent contra EF Arbucienca, en cas que les condicions meteorològiques ho permetin.