F.C. Vilobí: 13.- David, 4.- Robert P., 5.- Quim, 6.- Jordi C., 8.- Santi, 9.- Andrei, 10.- Roger, 14.- Felip, 20.- Robert M., 21.- Manrique i 24.- Pau

Banqueta i substitucions: 15.- Sergi V. per 24.- Pau min. 45, 12.- Jonatan per 14.- Felip min. 68, 17.- Carles per 20.- Robert M. min. 70, 23.- Arnau per 10.- Roger min. 80 i 11.- Miquel per 6.- Jordi C. min. 89

Farners C.E.: 1.- Albert, 2.- Raul, 3.- Moises, 4.- David, 5.- Ferran, 6.- Joan, 8.- Alex, 9.- Marc, 10.- Jordi , 17.- Manel i 21.- Josep

Banqueta i substitucions: 18.- Sergio per 2.- Raul min. 45, 14.- Albert per 8.- Alex min. 55 i 15.- Rafael per 6.- Joan min. 70, 12.- Michael per 5 Ferran min. 88 i 7.- Gabriel per 17.- Manel min. 89.

Col.legiat: Edison Ismar Ybarro Peñaranda
.
Molt bon ambient de futbol el que es va viure diumenge a la tarda al municipal de Vilobí, on a part de les males condicions meteorològiques, fins a unes 300 persones vàren presenciar el partit en directe. Eren moltes coses les que hi havia en joc; el Farners es jugava el liderat, per no dir la lliga, els locals l’orgull i les ganes de demostrar que tenien equip per estar més amunt a la taula classificatòria., Obispado i Lloret les ganes que els visitants perdessin algun punt, molts jugadors d’aquests dos equips varen presenciar el partit en directe.

Els locals sortien sense cap tipus de complexe i intentaven portar el domini del joc. Als 5’minuts de partit una passada llarga del mig del camp cap a ANDREI, aquest controla bé però el seu xut marxava molt alt. Als 12’minuts de partit arribava el primer contratemps pels locals en una jugada per la banda dreta, el centre del jugador visitant era desviat per ROBERT P. que enviava la pilota al fons de la seva porteria i feia pujar el 1-0 al marcador. Als 18’ minuts bona jugada entre ROGER i ANDREI dins de l’àrea visitant però finalment el defensa allunya el perill. Als 24’minuts DAVID resolia un ú contra ú i evita el segon gol visitant. A la mitja hora xut potentíssim i creuat d’Andrei que para miraculosament el porter visitant. Als 35’minuts xut de ROGER que va al pal i l’acaba parant el porter. Als 43’ xut espectacular des de fora l’àrea del Farners que va directament al pal. Així s’arribava a la mitja part amb el 0-1.

A la represa els locals sortien a totes i als 47’ minuts de partit ANDREI quedava sol davant el porter i no perdonava fent pujar el 1-1 al marcador. Als 54’ minuts però començaven els entrebancs i es que SANTI era expulsat per una segona targeta groga per una falta lateral sense perill i havia d’abandonar el terreny de joc. Als 57’ però el Farners també es quedava amb un jugador menys al veure la vermella directa, al entendre l’àrbitre, l’intent d’agressió en un out de banda. Als 61’ minuts l’àrbitre continuava el seu particular partit i expulsava SERGI V. per doble amonestació molt rigorosa. Als 72’minuts DAVID realitzava una gran parada al intervenir amb una mà, el xut des de fora l’àrea. Als 82’ MANRIQUE assistia a ROGER però aquest rematava de cap molt fluix i el porter visitant aturava sense problemes. Finalment als 87’ minuts de partit arribava el gol definitiu pels visitants, en una jugada lateral, assistència a dins l’àrea a un jugador visitant que no perdona d’un fort xut, que feia pujar el gol al marcador.

Finalment tot igual; victòria visitant que els permet seguir liderant la classificació i sensació generalitzada que s’ha plantat cara, tan en el partit d’anada com el de tornada, a un equip que actualment porta 23 punts de diferència al VILOBI però que en joc i jugador x jugador no ha demostrat cap superioritat...