30/4/09

Coneixem al pròxim rival

BLANES ATHLETIC

Equip de Blanes.

L’At. Blanes és un club format per un sol equip. Aquest, està competint en la tercera categoria territorial.

- At. Blanes à Tercera categoria territorial – grup.29

Les últimes temporades 2006/2007 i 2007/2008 les ha passat jugant a la categoria de 3era categoria territorial.

La temporada 2006/2007 competien en el grup 27 on a final de temporada varen quedar en 6ena posició amb 52 punts, a 16 punts del primer que va ser l’Obispado, a 15 punts del segon que va ser el Llagostera i a 15 punts també del tercer que va ser la Cellera.
En la última temporada 2007/2008 varen jugar en el grup 27 on finalment es quedaven amb una 4rta posició amb 65 punts, a 22 punts del primer que va ser el Palafolls, a 9 del segon que va ser la PB Lloret i a 5 del tercer que va ser el Llagostera.

Aquesta última temporada, va ser la primera per al FC Vilobí que va quedar en una 15ena posició amb 25 punts i per tant a 40 del 4rt, que tal i com em dit anteriorment, va ser l’At. Blanes.

Aquesta temporada 2008/2009 l’At. Blanes es troba en 6ena posició amb 50 punts, a 11 punts del primer que es el Farners B, a 9 punts del segon que es l’Obispado i a 6 punts del tercer que és el Lloret B.

Pel que fa amb el FC Vilobí, l’equip es continua mantenint en 7ena posició amb 38 punts amb dos partits menys i a 12 punts de l’At. Blanes.

Les estadístiques d’aquest equip són molt favorables i sobretot a casa seva ja que en 24 partits jugats, ha aconseguit:

- 4 derrotes, 2 com a visitants i 2 com a locals.
- 5 empats, dels quals 1 com a locals i 4 com a visitants
- 15 victòries, de les quals 10 com a locals i 5 com a visitant

Les anteriors estadístiques, fan que sigui el 3è equip menys golejat amb només 33 gols en contra, mentre que l’equip menys golejat continua essent el Lloret “B” amb només 24 gols en contra.

Per altra banda, l’At. Blanes és el 4rt equip més golejador amb 84 gols a favor, mentre que l’equip més golejador continua essent l’Obispado amb 106 gols a favor.

Pel que fa a les golejades:

- La major golejada que ha rebut com a locals ha estat de 1-3 contra l’Hostalric en la 20ena jornada; i com a visitants de 3-1 contra el Farners B en la 26ena jornada i de 3-1 també contra el Palafolls B en la 21ena jornada.
- La major golejada que ha realitzat com a local ha estat de 11-0 davant el St.Hilari B a la jornada 4; i com a visitant de 0-8 contra el Maçanet Fira a la jornada 14.

El seu màxim golejador és Jose Sánchez.

L’At.Blanes ha deixat el marcador del seu rival a 0 en 7 ocasions.

D’aquestes set vegades, quatre han estat com a locals contra el St.Hilari B (11-0), el Maçanet Selva (4-0), el R.Blanenc (4-0) i l’Arbucienca (3-0)

Pel que fa a les tres vegades restant, ha estat com a visitant davant el R.Blanenc (0-4), l’Arbucienca (0-3) i el Maçanet Fira (0-8).

Pel que fa a l’enfrontament que es va disputar el 29/11/08 corresponent a la 10ª jornada de lliga entre l’At.Blanes i el FC Vilobí es va resoldre amb una victòria pels locals de 3-1.

El gol del FC Vilobí va arribar mitjançant Andrei en el minut 43’, mentre que els de l’At.Blanes van ser en els minuts 10’ 62’ i 83’ de partit.

Finalment, esperem que tot i que sigui un partit aplaçat, entre setmana, a les 21h del vespre i amb un altre partit el dissabte contra el St.Hilari B, el FC Vilobí aconsegueixi vèncer el cansament i s’emporti els 3 punts del municipal de Vilobí d’Onyar.