Coneguem al pròxim rival

FARNERS CE

Equip de Santa Coloma de Farners
Equipatge: camiseta blava, mitgetes blaves i pantalons blancs.

El Farners és un club format de 10 equips. Dos dels quals esta jugant a la categoria territorial i els vuit restants en categories bases.

- Farners, CE “B” à Juvenil segona divisió – grup. 2

Les últimes temporades 2007/2008 i 2008/2009 les ha passat jugant a la categoria de 3era categoria territorial.
En la última temporada 2007/2008 varen jugar en el grup 27 on finalment es quedaven amb una 8ena posició amb 56 punts, a 31 punts del primer que va ser el Palafolls, a 18 del segon que va ser la PB Lloret i a 14 del tercer que va ser el Llagostera.
Aquesta temporada 2008/2009 el Farners CE, “B” es troba en 1era posició amb 58 punts seguit de l’Obispado que està a 2 punts i del Lloret “B” que està a 3 punts.
Pel que fa amb el FC Vilobí, l’equip es continua mantenint en 7ena posició amb 38 punts amb dos partits menys i a 20 punts del Farners CE, “B”.

Les estadístiques d’aquest equip són molt bones, ha aconseguit:

- 2 derrotes, totes dues com a visitants davant l’At.Blanes i l’Hostalriquenc
- 4 empats, dels quals 1 com a locals i 3 com a visitants
- 18 victòries, de les quals 12 com a locals i 6 com a visitant

Les anteriors estadístiques, fan que sigui el 5è equip menys golejat amb només 37 gols en contra, mentre que l’equip menys golejat continua essent el Lloret “B” amb només 21 gols en contra.

Per altra banda, el Farners CE, “B” és el 2on equip més golejador amb 92 gols a favor, mentre que l’equip més golejador continua essent l’Obispado amb 101 gols a favor.

Pel que fa a les golejades:
- La major golejada que ha rebut a estat únicament com a visitants de 3-2 contra l’At.Blanes en la 11ena jornada i de 2-1 contra l’Hostalriquenc en la 14ena jornada.
- La major golejada que ha realitzat com a local ha estat de 8-1 davant la PB Lloret a la jornada 18; i com a visitant de 0-6 contra el St. Hilari “B” a la jornada 5.

El seu màxim golejador és Jordi Jofré.
El Farners CE, “B” ha deixat el marcador del seu rival a 0 en 4 ocasions.
D’aquestes quatre vegades, dues han estat com a locals contra el Lloret B (2-0) i el Breda B (3-0).
Pel que fa a les dues vegades restant, ha estat com a visitant davant el Sant Hilari B (0-6) i l’Arbucienca (0-5).

Pel que fa a l’enfrontament que es va disputar el 13/12/08 corresponent a la 12ª jornada de lliga entre el Farners CE, “B” i el FC Vilobí es va resoldre amb una victòria pel Farners CE, “B” de 4-2.
Els dos gols del FC Vilobí van arribar mitjançant Roger en el minut 7’ i Andrei en el minuts 19’, mentre que el del Farners CE, “B” van ser en els minuts 6’ 21’ 32’ i 43’ de la segona part.

Finalment, esperem que al FC Vilobí no li afectin tantes jornades sense jugar, després de les vacances de setmana santa i dos partits aplaçat a causa del temporal i es pugui emportar els 3 puntets del municipal de Vilobí.
Tres punts realment desitjats, no només per seguir sumant victòries, sinò perquè després de com es va resoldre el partit d’anada a Sta Coloma, el Vilobí vol demostrar que pot guanyar al lider i a l’equip que sigui.
Així doncs, esperem que en el partit de Diumenge a les 18h al municipal de Vilobí es resolgui amb una victòria local.