20/12/10

Crònica Jornada: 15

ALINEACIONS:

OLIMPIC MALGRAT: ALEX, CASELLAS, VICTOR, MAMADOU, BARBA (RUIZ), PEDRAZA (CESAR), CARLOS, AITOR, DANI, CHACON I MIGUE.

FC VILOBI: DAVID C., QUIM, DAVID V., ROBERT, FELIP (LARA), NIL, SERAFÍN (JUANJO), SOTO, (DIEGO), JONNY (HIDALGO), ROGER I OSCAR.

ARBRITE:

SR. LARA SOLER

AMONESTACIONS:

O.MALGRAT: CESAR, CARLOS, VICTOR (2), AITOR (2), DANI

FC VILOBI: DAVID V., OSCAR, QUIM i FELIP

GOLS:

1-0 DANI 1’
1-1 ROGER 10’
1-2 OSCAR 30’
1-3 ROGER (p.) 87’

L’últim partit de l’any es va saldar amb una victòria justa però no convincent de l’equip, que aconseguia l’objectiu: tancar l’any fent el que s’havia fet durant tota la temporada, guanyar i només guanyar. Tot i així l’equip ha de fer autocrítica perquè el partit no va ser gens lluït en joc, cosa que ja fa dies que està succeint i l’equip de cares al nou any ha de plantejar-se les coses i asserenar-se per seguir guanyant, però fer-ho de manera bonica i més eficaç.

El partit va començar molt emocionant per el simple fet que el Malgrat aprofitava una badada dels visitants per avançar-se i posar la por al cos del líder. El Vilobí no va deixar però de dominar territorialment el joc però no la possessió de la pilota, però tot i així l’equip local no l’incomodava. El sempre oportú Roger es va encarregar d’empatar el partit amb una magistral falta. El partit va seguir en la tònica de tenir el partit controlat però de no demostrar el domini total del joc. Tot i així Oscar es va encarregar de fer un potent xut que significava marxar abans del descans amb avantatge, cosa que faria que l’equip intentés agafar aire de cara a la segona part.

Això però no va ser així i en una nova segona part per oblidar, l’equip no es va deixar immutar amb cap més gol, però no va demostrar un bon joc. El partit va quedar mort en un penal clar transformat per Roger que va deixar el partit ben sentenciat i que les protestes locals va portar a que s’acabés una mica abans.

Així el Vilobí tancava un bon any amb una nova victòria, amb ganes de passar unes bones vacances i desconnectar una mica de futbol, estar amb la família i recuperar forces per afrontar el que ha de ser una gran lliga, però per això s’haurà de seguir treballant dia a dia.

El mateix dia va servir per fer el sopar de Nadal amb un molt bon ambient, com ha de ser en un equip súper motivat i unit.

Ànims i a seguir treballant.