FC VILOBI: Jordi C. (David C.), Arnau, Juanjo, Quim (Paquito), Lara, Sera (Nil), David V., Hidalgo (Andrei), Tico (Nil), Roger, Oscar.

PB LLORET: Javi, Tona (Rafa), Pep, Olman (Vilillo), Nico, Pablo (Mateo), Pechando, Solis (Izma), Agustin, Joni (Ico), Eric.

Arbitre: Sr. Rodriguez Ventura

Amonestacions

FC VILOBÍ: Quim

PB LLORET: Olman (2), Nico, Pablo, Solis, Eric (2)

Gols 1-0 Javi (pp, 15'), 2-0 Vendrell (22'), 3-0 Roger (p, 30'), 4-0 Oscar (37'), 4-1 Eric (55'), 6-1 Oscar (75')

Bona tarda de futbol la que es va veure a l'estadi Municipal el dissabte a la tarda. El Vilobí va ser clar dominador del joc i del resultat del partit.

A la primera part, el domini local va ser brutal, i el joc es repartia només en el camp defensat per els visitants, que només podien acudir a la tàctica del joc dur per intentar parar un rival àmpliament superior. El Vilobí atacava i atacava i potser amb una mica més de sort i contundència de cara a porteria el resultat hauria estat ja molt més ample al final de la primera part.

Així el segon temps va continuar sent un domini absolut vilobinenc, encara que el joc es va apagar una mica i ja no va ser tant vistós. Tot i la superioritat en el marcador, el rival va tenir una única ocasió en una jugada desafortunada de Jordi C., que havia completat un molt bon partit. Destacar el bon partit de Oscar, que jornada rere jornada es consagra com a pitixixi de la Lliga. Tot això va passar abans dels lamentables fets que van succeir, i com que l'ànim d'aquest club és parlar de futbol i només futbol, fugirem de parlar d'uns fets que deixen entreveure que potser alguns jugadors d'aquesta lliga no haurien d'estar jugant als seus clubs, perquè això fa que es taqui la imatge d'aquests.

Incidents: el minut 79' agressió del jugador ERIC (PB LLoret) a l'àrbitre, partit finalitzat.