25/4/10

Crònica Jornada: 29

Estranya situació la que es va veure a Lloret aquest cap de setmana. El partit es va posar molt bé per el Vilobí quan Eric va transformar un gol després d'una jugada embolicada dins l'àrea (0-1 min 20). Els locals havien tingut abans alguna ocasió però es van veure anul•lades per un oportú Carru. A partir d'aquí el partit es va complicar per les contínues protestes dels locals, fins al punt que l'àrbitre va decidir marxar del partit. Després d'uns minuts de conversa amb delegats, l'àrbitre va decidir reprendre el partit però llavors van ser els locals qui van renunciar a jugar. Després d'uns dies d'incertesa, al final el partit s'ha resolt en favor del Vilobí degut a que la renúncia de continuar amb el partit per part de la PB Lloret i el comitè ha decretat el 0-3 en el marcador.

Estrany partit doncs previ a l'inici de l'etapa més dura de la temporada, en què l'equip s'haurà d'enfrontar amb els rivals més forts, i si el sap resoldre podrà aconseguir l'objectiu somiat per directius, jugadors, tècnics i seguidors, l'ascens a la segona regional. Això no serà possible però sense l'ajut de tots i la pinya que hem d'aconseguir cada minut que passem junts.