24/11/09

Crònica Jornada: 11

Bona jornada la que ha tingut l’equip aquest cap de setmana, no tant per haver fet un brillant partit sinó per haver guanyat i perquè els resultats dels rivals directes ens han beneficiat. El partit contra el Maçanet era complicat de plantejar tinguent en compte que el camp era de sorra, molta sorra, i degut a les reduïdes dimensions que té.

Tot i això el Vilobí no va deixar mai de tenir el partit controlat i eren els visitants els que posaven joc i ocasions, davant el joc de desplaçament llarg de l’equip rival. L’equip tenia ocasions sobretot amb entrades dels jugadors de la segona línea: Pau, Soto, Montal, … que disposaven de bones ocasions servides per Andrei i Roger. Les més destacades un xut de Montal el min. 12 i una ocasió de Sergio de cap després d’un servei de falta d’Àngel (min 19), i de Roger que enviava una falta al pal al min. 20. El Maçanet tant sols disposava d’una ocasió fruït d’un xut des de fóra l’area que enganxa David desprevingut però que aconsegueix treure fóra després d’una bona estirada. Al min 21 el Vilobí inagurava el marcador després d’una asistencia de Pau cap a Soto que no falla (0-1). Les ocasions continuaven arribant dels visitants com les de Roger desde fora l’àrea desviada per el porter (min 32). Tot seguit va arribar el 0-2, on altre cop Soto amb assistència de Roger pujava el marcador i la seva renda particular del dia. Al min 43 una última ocasió després d’una combinació de la societat Andrei-Roger-Soto fa que aquest úlitm no aconsegueixi fer un hat-trick per ben poc.

A la segona part el Vilobí va afluixar una mica en ritme i intensitat però això no va fer que seguís tinguent ocasions. Al minut 3 una centrada de Jonnhy i la posterior rematada d’Andrei que acabava al pal. Al min 10 una bona jugada de Jonnhy acaba amb un xut al pal i el rebot el recull a fóra l’àrea Pau per tornar a xutar i sentenciar ja definitivament el partit (0-3 min 10). Tot i això el Maçanet no es va rendir i al min. 20 va fer el gol de l’honor després d’una sortida en fals de David. Al min 40 Andrei disposaria d’una clara ocasió per fer el 1-4 però no sentencia en trobar-se sol davant del porter.

Així que una nova jornada i el Vilobí ha aconseguit tres nous punts, això si amb la mirada posada ja al difíicil partit de dissabte que ve davant la PB Lloret. Com ja venim dient setmana rera setmana, s’ha d’anar partit a partit i l’equip s’ha de preocupar tant sols de sumar els seus punts i fer un bon futbol.

Anims i a seguir treballant...

Estadística:

Córners a favor F.C Vilobí: 8
Córners a favor Maçanet U.E: 3
Xuts a porta del F.C. Vilobí: 19
Xuts a porta del Maçanet U.E: 6
Faltes rebudes F.C. Vilobí: 22
Faltes rebudes Maçanet U.E: 13
Fores de joc del F.C. Vilobí: 6
Fores de joc del Maçanet U.E: 3