16/11/09

Crònica Jornada: 10

No disposem de les alineacions per falta de l'acta, ja que l'àrbit es va deixar les fulles per poder-la fer.
.
Intens partit el que es va veure a Vilobí aquest dissabte passat. Futbolísticament el partit va ser molt emocionant, i només ens limitarem a analitzar-lo des del punt de vista que ens interessa: parlar de futbol. La resta d’accions i polèmiques que es van veure no mereixen ser tractades aquí.

El partit va començar amb un Maçanet que sortia amb molta intensitat, pressió i ritme. Així en una errada al mig camp del Vilobí, una passada llarga per part del Maçanet va servir perquè els visitants s’avancessin aviat (0-1 min 9) després d’una vaselina sobre Carru. El Vilobí no es va desanimar i va començar a el•laborar joc i crear jugades, però es trobava sempre amb una ordenada defensa o amb uns inspiradíssim porter visitant. Així Quim (13’), Soto (25’), Roger(38’) i altre cop Soto (44’) van provar d’obrir la llauna de l’equip visitant sense sort. Els visitants van limitar-se en aquesta primera part a defensar el resultat, sense crear cap ocasió important.

A la segona part, el Vilobí va sortir amb la mateixa tònica de domini del partit i aviat Roger, amb un impressionant “xixarro” desde fóra l’àrea va inaugurar el marcador local (min 60 1-1). El Vilobí insistia a buscar un altre gol però es va trobar amb el handicap de l’expulsió de Nil per doble groga. Això no va ser inconvenient perquè el Vilobí seguís buscant la porteria, amb l’empenta de Soto, que va jugar un magnífic partit, amb diferents ocasions. El contrari es dedicava a fer qualsevol cosa per trencar el partit i va patir dues expulsions ben assenyalades per el col•legiat (min 75 i min 89). Això ho va saber aprofitar el Vilobí per al final en un bon xut creuat de Soto que va passar per el mig de diferents cames, i que el porter no va poguer fer-hi res, fent justícia així als mèrits del Vilobí per endur-se el partit.

Aquest cop si que hi va haver sort però potser va quedar l’espina d’haver pogut sentenciar el partit abans i no haver de patir tant abans. El bon resultat va venir acompanyat de la punxada del Montessori en el partit contra l’Hostalric cosa que fa que encara tinguem opcions d’atrapar el segon lloc. Això no serà possible però si aquest diumenge no sumem els tres punts a un camp a priori assequible però que l’equip haurà d’estar molt concentrat.
.
ANIMS I A CONTINUAR TREBALLANT...

Estadística:

Córners a favor F.C Vilobí: 5
Córners a favor Maçanet Athletic: 2
Xuts a porta del F.C. Vilobí: 12
Xuts a porta del Maçanet Athletic: 6
Faltes rebudes F.C. Vilobí: 23
Faltes rebudes Maçanet Athletic: 17
Fores de joc del F.C. Vilobí: 4
Fores de joc del Maçanet Athletic: 7