Blanes Atletic: 1.- Miguel, 2.- Alex, 3.- Fernando, 5.- Victor, 6.- Cristian, 7.- Jaime, 8.- Domingo, 9.- Ruben, 10.- Ronny Bastian i 11.- Eduardo

Banqueta i substitucions: Min. 15’ entra 14.- Eduard i surt 11.- Eduardo, min. 56’ entra 15.- Dario i surt 9.- Ruben, min. 60 surt José i surt 10.- Ronny Bastian i min. 80’ entra 12.- Antonio J. i surt 3.- Fernando

F.C. Vilobí: 13.- Jordi C., 2.- Quim, 3.- Juan Jose, 4.- Robert, 8.- Manrique, 9.- Oscar, 10.- Roger, 11.- Andrei, 14.- Felip, 21.- Sergio A. i 22.- Carlos.

Banqueta i substitucions: Min: 45’ entra 15.- Carles i surt 21.- Sergio A, min. 45’ entra 20.- Ivan i surt 22.- Carlos, min. 75’ entra 12.- Santi i surt 14.- Felip i min. 80’ entra 19.- Jonny i surt 4.- Robert.

7.- Jaime i 10.- Ronny Bastian

Targetes grogues F.C. Vilobí :
2.- Quim

Complicat desplaçament el que va tenir el FC VILOBI el passat dissabte al Mpal. Can Borrell de Blanes.

En la primera part el domini va ésser del conjunt local, mes ben posicionats al camp, aconseguint tots els rebots i totes les jugades de perill. Als 20' el locals marcaven el primer gol al transformar un penal. I als 33' marcaven el 0-2 amb el que s'arribaria al descans.

A la represa els visitants sortien desde el primer minut a buscar el gol que els poses altre cop dins el partit. Ho aconseguien als 50'minuts en un pase en profunditat que CARLES controlava perfectament i assistia al mig a OSCAR que marcava amb el seu primer gol oficial, això aconseguia augmentar la pressió sobre l'equip local i en dos minuts s'aconseguia donar la volta definitiva al marcador, concretament era als 65' quan, altre cop, OSCAR, aquest cop de cap i als 67' en un corner, JUANJO rematava al primer pal, aconseguint també el seu primer gol oficial i segellant el definitiu 2-3 al marcador. Fins al final del partit l'Atl.Blanes va tenir les seves oportunitats però van topar amb molt bona actuació del porter JORDI C.

Tres punts importants, en un camp difícil, i remuntant un resultat advers que ha de servir a l'equip per donar confiança i continuar creixent com a equip.