Ca la Guidó: 13.- Miquel, 2.- Joan, 3.- Francisco, 4.- David, 7.- Ismael, 8.- Jose.- 9.- Victor, 10.- Raul T., 11.- Raul N., 23.- Jacobo i 24.- Sergio

Banqueta i substitucions: Min. 45’ entra 5.- Adrian i surt 23.- Jacobo, min. 45’ entra 20.- Alejandro i surt 2.- Joan i min. 63’ entra 21.- Ruben i surt 9.- Victor

F.C. Vilobí: 13.- David, 2.- Quim, 3.- Pau, 4.- Jordi R., 7.- Nil, 8.- Manrique, 9.- Andrei, 10.- Roger, 14.- Jordi C., 22.- Carlos i 23 Robert.

Banqueta i substitucions: Min: 61’ entra 15.- Jonny i surt 10.- Roger, min. 70’ entra 12.- Albert i surt 7.- Nil i min. 72 entra 6.- Oscar i surt 3.- Pau.

Col.legiat: Edison Vismar Ibarra Peñaranda

Targetes grogues Ca la Guidó:
4.- David, 5.- Adrian, 7.- Ismael, 13.- Miquel i 20.- Alejandro

Targetes grogues F.C. Vilobí :
9.- Andrei i 14.- Jordi C.

Primer partit de la temporada que es jugava com a visitants en el municipal Pedro Alia Dorado de Blanes contra el Ca La Guido.

A les 17:00 el sr. Col•legiat Edison Vismar Ybarra pitava l’inici d’un partit en el qual no hi faltarien ni alegries ni ensurts pels visitants.

La primera ocasió pel Vilobí arribava al minut 4’ a conseqüència d’un falta que sacava Nil en curt per a Roger, aquest entrava dins l’àrea obligant el porter a sortir deixant la porteria buida, Roger feia un passe a Andrei que xutava però l’esfèric anava fora fregant el pal esquerra del porter.
Però només 30 segons després es feia justícia i Nil obria el marcador fent pujar el 0-1 a favor del Vilobí després de que Andrei deixes de cares la pilota just a la frontal de l’àrea, on Nil, que venint del darrera, es treia un xut creuat i anava directe al fons de la porteria.
Era al minut 9 quan els visitants tornaven a arribar a porteria després d’un saque de banda de Manrique directe dins l’àrea, on Robert pentinava de cap i la pilota sortia fregant el travesser.
En el minut 18 arribava l’ocasió més clara pels locals quan un jugador feia un passe a la banda al seu company que es trobava sol, xutava de primeres i el xut sortia a fora.
El marcador va estar apunt de tornar a canviar al minut 28 quan Manrique feia un passe en profunditat per Roger, que es quedava sol davant del porter, xutava en creuat i el xut se’n anava a fora fregant el pal.
Només 1 minut després, Roger tornava a perdonar, en una jugada en la qual tornava a quedar-se sol davant del porter, la picava pel cim, el porter la tocava lleugerament i l’enviava a córner.
Però era al minut 35 quan el Vilobí feia pujar el 0-2 al marcador després d’una gran jugada per la banda de Roger on deixava a 4 contrincants enrere, feia un passe a Andrei al centre de l’àrea que aquest rematava de volea i on el porter va ser incapaç de reaccionar.
La última ocasió de la primera part es registrava al minut 41 quan Roger deixava per Carlos a la frontal de l’àrea, aquest xutava i picava directament a la creueta.

A la represa ningú s’imaginava la mala sort que recollirien els de Vilobí en pocs moments.
Al minut 61 Roger havia de ser substituït per Jonny degut a una lesió al genoll.
Però l’ensurt més gran el donava Nil al minut 22 després que d’una topada fortuïta amb el porter, perdés el coneixement durant uns minuts i hagués de ser traslladat al centre hospitalari més proper.
Tot hi això, i després d’estar parat el joc uns 25 minut aproximadament, es reprenia el partit i Andrei marcava el 0-3 de penal, que pràcticament sentenciava el partit a favor dels del Vilobí.

El Vilobí s’emportava els 3 punts del municipal de Blanes i sumava així la primera victòria de la temporada.
Esperem que l’equip continuï treballant amb la mateixa il•lusió i continuï sumant punts.