F.C. Vilobí: 13.- David, 5.- Quim, 7.- Nil, 8.- Santi, 10.- Roger, 12.- Jonatan, 14.- Felip, 16.- Angel, 21.- Andrei, 24.- Pau i 27.- Jordi C.

Banqueta i substitucions: 29.- Sergi V. Per 12.- Jonatan min. 45, 11.- Miquel per 8.- Santi min. 67 i 6.- Marc per 21.- Andrei min. 90

Racing Blanenc: 13.- Miguel Puma, 4.- David M., 6.- Enrique, 10.- David T., 11.- Esteban, 12.- Victor, 15.- Matias, 17.- Manuel, 18.- Martin, 22.- German i 23.- Oscar.

Banqueta i substitucions: 20.- Julio, 9.- Oscar, 19.- Arnau i 2.- Carlos.

Colegiat: Mohamed Amin Lemhani Hammadi

Bon partit de futbol el que es va veure dissabte al municipal de Vilobí. Els locals varen sortir molt conscienciats que el partit no seria fàcil i que tot i la diferencia de punts que reflexava la classificació, s’havia de treballar molt per aconseguir que els tres punts es quedessin a casa. I el desenllaç del partit així ho va demostrar.

Els locals varen controlar el joc i varen tenir la major part de la posició de la pilota durant els primers 45’ minuts, es buscaven les bandes i es veien bones triangulacions. Així al minut 16’ ANDREI aconseguia el primer gol de la tarda desprès de resoldre magistralment una jugada, al realitzar un gran control, i de primera superar el porter amb un fort xut per alt. Als 22’ minuts en una jugada molt protestada pels locals per fora de joc, el Racing Blanenc feia l’empat al marcador. Fins la final de la primera part, mes ocasions per l’equip local però cap feia modificar el marcador.

A la segona part, la tònica del partit va continuar essent la mateixa, poder el domini no va ser tan aclaparador del Vilobí, i els visitants varen tenir les seves oportunitats. Però quan passaven 3’ minuts del temps reglamentari, i semblava que el partit acabaria amb empat al marcador, Pau assistia a ANDREI que quedava sol davant el porter i amb una sang freda extremada, enviava suament la pilota al lateral dret de la porteria visitant i la pilota desprès de tocar el pal, entrava i feia pujar l’èxtasi al municipal i el definitiu 2-1.

Tres punts que demostren que l’equip sap patir, que no dona mai el partit per perdut, que té molt clar el seu estil de joc, doncs en cap moment va optar per fer un futbol més directe a mesura que anaven passar els minuts, al contrari sempre va intentar tenir la pilota i arribar per bandes, i perquè negar-ho? que dissabte va tenir molta i molta sort, però que la sort s’ha de buscar i aquest equip fa dies que la busca….