Blanes Atlètic: 1.- Miquel, 2.- Domingo, 3.- Àngel, 4.- Ivan, 5.- Ismael V., 6.- Alex, 7.- Cristian, 8.- Jaime , 9.- Ruben, 10.- Ismael C. i 11.- Jose

Banqueta i substitucions: 12.- Ivan per 5.- Ismael V. min. 45, 17.- Antonio per 8.- Jaime min. 70 i 14.- Franciso per 11.- José min. 80

F.C. Vilobí: 1.- Dani, 4.- Robert P., 5.- Quim, 8.- Santi, 10.- Roger, 12.- Jonatan, 14.- Felip, 16.- Àngel, 21.- Andrei, 24.- Pau i 29.- Sergi V.

Banqueta i substitucions: 7.- Nil per 29.- Sergi V. min. 45, 6.- Marc per 4.- Robert P. min. 65, 26.- Aniol per 8.- Santi min. 75 i 17.- Carles per 12.- Jonatan min. 75

Colegiat: Jordi Serrano Sarrà

Partit molt físic el que es va disputar dissabte a la tarda al municipal de Can Borrell, el terreny de joc i l’estil particular de l’equip local varen fer que el partit fos un continuo de bombeig de pilotes cap a les àrees.

Al minut 4’ el Vilobí disposava d’un xut a la frontal de l’àrea de Roger però la pilota s’estavellava contra la barrera. Al minut 10 en una jugada llarga del Blanes Atlètic la pilota quedava morta al mig de l’àrea i al mig de 3 defenses vilobinencs un davanter aconseguia enviar la pilota al fons de la xarxa. Dos minuts més tard ROGER centrava i ANGEL no arribava a la pilota per ben poc. Als 15’ minuts en un altre centre els locals remataven de cap i el rebot anava a parar als peus que enviava per molt poc per sobre el travesser. Un minut més tard els locals tenien un altre ocasió de gol en un ú contra ú que DANI acabava traient. Al minut 22 una altre falta a la frontal de l’àrea era executada per ROGER però la pilota es perdia per la dreta de la porteria. Als 29’ minuts un xut de PAU marxava per poc per sobre el travesser. Eren els minuts de més empenta del Vilobí, a la mitja hora de partit en un córner ANDREI rematava i enviava la pilota al travesser. A dos minuts per arriba a la mitja part en un saque de banda, SANTI fa una gran assistència cap a ANDREI que supera al porter per baix i fa l’empat a un al marcador.

A la segona part la tònica del partit era la mateixa, pilotes llargues de l’equip local que no jugava cap pilota per baix i sempre buscava els seus davanters amb un futbol directe. La sortida de NIL per la esquerra li va donar molta arribada a l’equip. Al minut 54’ en una mala interpretació de l’àrbitre del partit, es sancionava amb una sessió de PAU que al treure la pilota sota els pals evitant el gol local i aquesta era agafada pel porter DANI. El lliure indirecte en l’àrea petita es desaprofitat per l’equip local i la pilota s’estavellava contra la barrera. Als 58’ minuts ANDREI en jugada individual per la banda arriba davant porteria però el seu xut surt molt fluix a les mans del porter. Als 63’ minuts, en la primera aproximació de l’equip local en una pilota penjada a l’àrea el davanter local s’anticipa a la sortida de DANI i fa pujar el 2-1 al marcador. A la següent jugada ROBERT P. es lesiona al caure en un salt de cap i havia de ser substituït. Als 74’ minuts la millor ocasió del Vilobí en una jugada en que ANDREI encara sol el porter , s’anticipa la pilota i quan arriva ROGER que també havia acompanyat la jugada, arriva un defensa que aconseguia refusar la pilota a fora de banda.

Als 81’ minuts un gran xut de PAU es desviat pel porter local i el rebuig del porter no es aprofitat per ningú. Als 83’ minuts arribava la sentencia al partit, en un jugada que resumeix perfectament el partit, el lateral esquerra de l’equip local bombeja la pilota en una passada llarga cap al davanter i aquest tal com ve la pilota li fa una vaselina a DANI i envia la pilota per sobre per superar el porter visitant. Abans del final del partit els locals encara podrien haver fet un altre gol, però DANI salvava un ú contra ú i aconseguia deixar el marcador en el 3-1 definitiu.

Així s’escapaven tres punts en un partit i contra un rival en que difícilment un equip amb tan poques intencions de jugar a futbol i amb un futbol tan poc vistos i tan directe pugui ser més pràctic. El Vilobí va demostrar sacrifici i s’ha de tornar a dir que a l’equip no se li pot recriminar res d’actitud. Es veritat que aquest punts fan mal, no tan pel rival, doncs el Blanes Atlètic es situa segon de la taula amb 23 punts, sinó per la forma i la sensació que es queda quan intentes jugar a futbol i tornes a intentar-ho i davant hi ha un equip que fa tot el contrari i acabes perdent el partit, però s’ha creure en una filosofia i aquesta es la del treball, sacrifici i el bon futbol i aquest es el camí que s’ha de seguir i de bon segur que la temporada ens posarà al seu lloc.