1/2/10

Crònica Jornada: 19

MAÇANET LA FIRA - FC VILOBÍ 30/01/2010

Mal partit el que va jugar l’equip a pesar de la victòria. Un equip que preten estar a les primeres posicions no es pot permetre oferir un pobre espectacle com el que va oferir dissabte. Això ens ha de servir per sortir el màxim de concentrats cada partit, tant si juguem contra el líder com si juguem contra el cuer. A l’equip li va faltar bàsicament ambició i orgull per jugar el partit com un equip.

En la primera part el marcador no es va moure a pesar de les ocasions que va tenir l’equip, que tot i ser poques no va saber materialitzar. En el minut 3 una jugada d’Òscar que finalitza amb una centrada que remata Andrei contra el porter i el refús no l’aprofita Roger per marcar. En el minut 29 una jugada de Santi per banda dreta que remata altre cop Andrei fregant el pal i en el minut 35 un xut de Joni es aturat pel porter.

A la segona part el míster va moure banqueta i va donar entrada a Manrique i Parera, però tot i això el partit no va millorar per els d’Onyar. L’equip seguia pecant de massa joc per la zona central i no distribuïa prous pilotes a banda. El marcador no es va moure fins als minuts finals, on primer Oscar (0-1 min 72) i després Carlitos (0-2 min 80) van sentenciar el partit i una desafortunada jugada de la defensa local va pujar el marcador per els de Vilobí (0-3 min 89).

Amb aquestes l’equip ha de tenir clar que aquesta no era l’imatge a donar en un partit que encara que fos contra el cuer s’hauria d’haver jugat a un futbol més bonic i més eficaz, jugant com un equip com em demostrat ser moltes jornades abans.